Meer informatie over straling, aardstralen, wateraders, negatieve energie


Ik zie aardstralen en wateraders als een soort natuurlijke energiebanen die over de aarde gaan er als het ware ook negatieve energie afvoeren. Het probleem is dat als er gebruik wordt gemaakt van veel onnatuurlijke straling en/of er andere negatieve gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Waarbij de energie van de mensen nog aanwezig kan zijn in de ruimte. De straling niet meer weg kan. Er ontstaat dan een soort knooppunt van negatieve energie waar je doodmoe van kan worden. Deze energie gaat de plek domineren en er kan geen zuivere energie van de kosmos meer door de aarde heen komen.

Met mijn persoonlijke gevoeligheid voor energie kan ik vaststellen of de energie op een plek positief of negatief is.  Dit kan ik ook voor u zichtbaar maken met een wichelroede. Uit literatuur en persoonlijke ervaring blijkt dat het bewustzijn van de mens zelf ook veel invloed op de aarde heeft. Er zijn gevallen bekend van mensen die klachten hadden ten gevolge van aardeverstoringen die wanneer ze gingen verhuizen naar een neutrale of positieve plek de verstoring meenamen!


Hoogfrequente straling

De gevaarlijkste vormen van elektrostress zijn hoogfrequente straling, gepulste straling die los van een draad bestaat boven de 50 megahertz, GSM, UMTS (opvolger van GSM), DECT (draadloze telefoonnetwerk in huis), WLAN (draadloos internet in huis). Gepulst wil zeggen dat er een hoogfrequente draaggolf wordt gebruikt die voortdurend kortstondig wordt onderbroken door een laagfrequent veld. Deze korte pulsen, bij een mobiele telefoon 217 keer per seconde, worden als zeer schadelijk ervaren door het lichaam. Bij een DECT telefoon is dit 100 keer per seconde en bij WLAN 10 keer per seconde maar dan wel 24 uur, constant.
De meeste digitale vormen van straling zijn gepulst.


Laagfrequente straling

Laagfrequente straling bestaat uit magnetische en elektrische wisselvelden, ze ontstaan simpel door het gebruik van het 230 volt stroomnet bij 50 hertz. Deze spanning heeft veel invloed op de mens. Voorbeelden van laagfrequente straling: een digitale wekker, stekkerdoos, een leeslampje zonder geaard snoer kan al op 30 cm afstand een behoorlijk schadelijk veld veroorzaken, dit veld kan zelfs nog hoger zijn als de lamp uit is en de nul draad van het stopcontact op de fasedraad van de stekker is aangesloten. Een laptop die niet geaard is kan wel een waarde geven van 1000 V/m, waardes vanaf 5 V/m worden al een sterke afwijking genoemd.


Statische elektrische velden

Statische magnetische velden ontstaan door metalen zoals radiatoren, ijzeren bedden, ijzeren binnenveringsmatrassen, gewapend beton en luidsprekerboxen, maar ook door ijzeren voorwerpen gedragen op het lichaam.
Statische elektrische velden ontstaan door kunststoffen en synthetische materialen, beeldschermen en ook knuffeldieren. Ook deze velden hebben als ze te hoog zijn een behoorlijk schadelijke werking. Voorkomen is beter dan genezen.
Zorg dat u zo weinig mogelijk materialen gebruikt die statische velden kunnen opwekken.


Hoe kan ik mij beschermen tegen straling?

Met de watervitaliser, de energieplaat en andere specifieke producten die tegen straling bescherming wordt negatieve energie en straling omgezet waardoor een plek een betere energie krijgt. Deze verandering in energie brengt ook een proces van groei voor de bewoners met zich mee.
De mens en de omgeving passen zich aan elkaar aan. Als de omgeving positiever wordt, wordt ook de mens positiever.

Lees verder: energiecheck om te kijken of uw huis onder invloed staat van straling of negatieve energie.

Lees verder: het stralingsprobleem: waarom geeft straling problemen?

De meeste informatie over elektromagnetische straling die ik gebruik komt uit het zeer overzichtelijke boek: 'Elektrostress en gezondheid' door Michiel Haas.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies