Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor
 Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor
Waterfilterpatroon K7BM met antibacterie en mineralisatiefunctie - Aquaphor
0 Review | Review toevoegen
Makkelijk verwisselbaar waterfilterpatroon met mineralisatiefunctie en bescherming tegen bacteriën.

Verzendkosten

€ 4,95

€ 55,00
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waterfilterpatroon antibacterie K7BM -  Aquaphor

Snel en makkelijk verwisselbaar actieve koolstoffilter met Aqualen® met hollevatensysteem, met bescherming tegen bacteriën door microben barrière K7BM.

 

 • Filterpatroon K7BM met anti-bacterie- en mineralisatiefunctie voegt essentiële mineralen aan het drinkwater toe.
  Deze toegevoegde mineralen zorgen voor een goede opname van het drinkwater door uw lichaam. Het water gaat daarnaast door een micromembraan, waardoor bacterieën worden tegen gehouden.
   
 • Sterke structuur, een sterke bescherming tegen verontreinigingen.
  De Aqualen® structuur filtert het water gelijkmatig  door een ionenuitwisseling vezel gemaakt van kokosschaal die is verweven met de fijnere koolstofkorrels.
 • Er ontstaan geen waterkanalen in het filterpatroon.
  De filterstructuur met Aqualen® houdt het filterpatroon qua werking stabiel.

 • Langdurige werking
  De Aquaphor filters hebben een capaciteit tot 10.000 liter.

 • Filtert schadelijke stoffen, deeltjes en chloor uit het water.
  Actieve koolstoffilter met Aqualen® ionenuitwisseling.

 • Verwijdert nagenoeg alle zware metalen uit het water
  Bevat speciale antizware metalen vezels die zware metalen binden.
   

Filterpatroon Aquaphor K7BM actieve koolstoffilter met Aqualen® met hollevatensysteem met bescherming tegen bacteriën door microben barrière.

Het antibacterie- en mineralisatie waterfilter K7BM wordt gebruikt om belangrijke mineralen weer toe te voegen aan het water, bijvoorbeeld na behandeling door een osmose-apparaat of wanneer het water onthard is door een zoutontharder en praktisch geen mineralen meer bevat. Ook heeft dit filter een effectieve antibacteriefunctie.

Het is belangrijk dat het water deze mineralen bevat omdat het ervoor zorgt dat het water structuur krijgt. Het bevordert ook de opname van het water door het lichaam omdat via de mineralen er als het ware een elektrische uitwisseling is tussen het lichaam en het water. De mineralen functioneren als een geleider. Daarnaast worden ook zware metalen en chemicaliën effectief uit het water gefilterd.

De hollevatenfiltratie heeft met betrekking tot hygiëne als belangrijkste eigenschap een constante filtratie fijnheid en effectiviteit, dat bereikt wordt door de microfiltratie. De holle vaten zijn als een strohalm opgebouwd het water kan alleen maar door de microscopisch fijne poriën van de wand binnenkomen en aan de opening aan het einde weer naar buitengaan. Naast dat deeltjes uit het water worden gefilterd zorgt het filter ervoor dat er een ondoordringbare barrière voor micro-organismen is waardoor het resultaat hygiënisch onbelast water is.

Voor optimale werking raden wij aan om een aparte kraan op het aanrecht monteren bij het gebruik van dit waterfilterpatroon.

Onderaan of naast deze pagina staan combinaties (met korting).

Hygiënisch filter wisselen in een paar seconden

Het geïntegreerde in- en uit kliksysteem van het QC filter is heel gemakkelijk in een paar seconden uit te voeren. De waterfilters bestaan uit een filter kop/deksel en een filterpatroon Ze leveren een hoog niveau van hygiënische bescherming. Het gebruikte patroon gaat bj het chemisch afval.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water