Het gevaar van 5G en hoe we het samen kunnen voorkomen?

Het gevaar van 5G en hoe we het samen kunnen voorkomen?


5G is een technologische ontwikkeling die er voor moet zorgen dat de mens en techniek nog nauwer worden verbonden dan op dit moment al het geval is. In het kort gezegd zal de straling van 5G binnen de normen vallen van de ICNIRP ('deskundigen' die de veiligheidsnorm bepalen die de overheid gebruikt), maar toch zal het stralingsniveau 1645 keer hoger zijn dan de normen van de bouwbiologen (deskundigen op het gebied van straling en gezondheid).


Ik zeg "nee" tegen 5G. Ondertekent u ook de petitie >>? (al ruim 21.500 mensen gingen u voor)

Brochure "Vraagtekens bij 5G: privacy en gezondheid - wat de landelijke overheid en telecomproviders u niet vertellen" >>

Wat kun je zelf doen om 5G te voorkomen?
Informeer zelf je gemeente!

Voor 5G zijn minimaal vijf keer zoveel zendmasten nodig met een veel hogere intensiteit en een hoogfrequent stralingsveld zullen creëren. Stel je eens voor dat je de hele dag met een draadloze telefoon aan je oor zou zitten? Dat is wel ongeveer de situatie die we gaan creëren als 5G werkelijk overal wordt uitgerold. Het is aan ons! Aan ons burgers om onze verantwoordelijkheid te nemen en samen met de gemeente lokaal niveau nee te zeggen! Op te gaan staan en de zogenaamde economische vooruitgang van 5G te stoppen! En samen met de gemeente te gaan werken aan groene initiatieven, zoals voedselbossen, zoals buurtboomgaarden, zoals het energieneutraal maken van je directe woonomgeving of het samen opstarten van een voedselcoöperatie. Bekijk deze prachtige uitzending van Tegenlicht maar eens. 

Er zijn twee belangrijke organisaties die de stralingsnormen bepalen:
  • ICNIRP: Deskundigen die de veiligheidsnorm bepalen die de overheid gebruikt.
  • De Duitse bouwbiologen: zij hebben ervaring met voor de gezondheid schadelijke factoren, waaronder straling.
De ICNIRP stelt de “veilige” norm vast op het feit of 5G technisch nog kan
functioneren en dus NIET op basis van veiligheid voor de volksgezondheid.
Omdat het moeilijk voor te stellen is, proberen we het visueel te maken:
Als we de straling fictief uitsmeren over Nederland en we het huidige niveau stellen op 10 cm vermogensdichtheid. Dan hebben we binnen een paar jaar een laag van 165 meter over ons land liggen.

5G, slechts 1645 keer zoveel straling…

Rapport over de invoering van 5G
Jolanda van den Berg schreef een rapport over de invoering van 5GHeeft een nieuwe generatie nog wel bestaansrecht?
 
 

STOP 5G: STEL TELECOMPROVIDERS & POLITICI AANSPRAKELIJK MET EEN VERBINTENIS INCL. DAGVERGOEDING VAN MAX. € 2.000,- PER DAG!

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding.

Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding…

Claim uw rechten. lees verder

    21-10-2019 20:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.