Hoe om te gaan met straling en stress in een technologisch  tijdperk?

Hoe om te gaan met straling en stress in een technologisch  tijdperk?

 
Het valt mij op dat de huidige mens met zijn smartphone, Facebook, sociale media et cetera minder is afgestemd op zijn directe omgeving, op de buren, op de familieleden, op de natuur. Waarom? Persoonlijk denk ik dat het voortdurend in contact staan met een sociaal netwerk ook een soort van sociale bevestiging geeft. Bijvoorbeeld dat je blijft hopen op likes die je krijgt voor een Facebook post of de steun die je vindt in de hoeveelheid mensen waarmee je zit te WhatsAppen.
 
Die toename van gebruik van technieken die de mens kan verbinden met de buitenwereld is natuurlijk een prachtige uitvinding. Zolang de mens de techniek tenminste gebruikt zonder dat hij daardoor zelf wordt belast. Maar wanneer de techniek de mens gaat gebruiken zonder de effecten in acht te nemen die het op deze mens heeft. Dan kom je in een neerwaartse spiraal terecht. De mens wordt via de techniek verleid om vervulling buiten zichzelf te zoeken, buiten zijn directe omgeving, om erkenning en bevestiging te krijgen van mensen die hij of zij niet dagelijks ziet en waar hij of zij niet per se een diepe band mee heeft.
 
In onze hedendaagse maatschappij is onze scholing er op gericht om grotendeels te voldoen aan kwalificaties die de overheid in staat stellen om economische voorspoed te behouden. We creëren overvloed omdat we meer produceren dan we nodig hebben en vervolgens worden we ziek omdat we verslaafd raken aan deze overvloed die ons niet werkelijk vervuld. Veel ziektes in onze tijd komen voort uit angst, eenzaamheid en verslaving aan voedsel, alcohol, drugs etc. Daar bovenop komt het gebruik van straling waarvan we eigenlijk geen idee hebben wat het met het menselijk systeem doet. Bovendien weten we helemaal niet hoe we zouden functioneren zonder straling omdat we er al zo aan gewend zijn.
 
Ik herinner mij dat ik een aantal jaren geleden in Frankrijk was op een plek waar nauwelijks ontvangst was voor een mobiele telefoon. Ik ervoer daar echt een diepe ongewone rust, ik kan het beschrijven als de afwezigheid van een bepaalde ruis. Wij allemaal leven tegenwoordig in deze ruis! Maar we herkennen de ruis niet meer, velen van ons zijn de ruis geworden…
 
Alle cellen van ons lichaam functioneren met minuscule elektromagnetische interacties, in feite zijn deze elektromagnetische impulsen gedachten die een functie hebben en waar we ons grotendeels niet bewust van zijn. (zie 
ander artikel voor meer context). Deze elektromagnetische impulsen sturen organen aan, functioneren als regulatoren voor hormonen en enzymen. In een natuurlijke omgeving zonder door de mens kunstmatig veroorzaakte straling zijn er minder prikkels en kan de mens beter functioneren.

 
Hoe kunnen we omgaan met de toenemende staling maar ook stress? En met de neiging om voortdurend te denken te moeten voldoen aan maatstaven die worden gesteld door een maatschappij die zelf niet gezond is?
 

Ik zou graag willen delen wat voor mij werkt:
  • Keer naar binnen en leer je innerlijke wereld kennen. Leer om tijd alleen door te brengen en vrede te vinden in jezelf. Onderzoek eventuele weerstand en negativiteit en probeer pijn in relaties te helen. Heling van relaties is heling van jezelf en ook heling van de ander.
  • Wanneer je innerlijke ruimte toeneemt en je ophoudt je te verzetten tegen ongemakkelijke emoties wordt het hoofd steeds rustiger. Zo kun je beter voelen wat je nodig hebt, wie en wat er bij je past en geleidelijk aan meer in overeenstemming gaan leven met je eigen natuur.
  • Emoties zijn ook elektromagnetische ladingen. Wanneer je deze dus oplost ‘bots’ je minder met de aanwezige onnatuurlijke straling van netwerken en apparatuur. (Mijn ervaring is dat mensen die extreem gevoelig zijn voor straling vaak bewust of onbewust ook veel emoties vasthouden). Maar blijf je niet richten op emoties maar op de onderliggende energiestromen die je een gevoel van ruimte, oplossing, stilte of gelukzaligheid geven, dat is je essentie! Door daardoor heen te voelen ga je voorbij aan emoties en kom je aan op een dieper niveau van Zijn.
  • Gebruik stralings-beschermende producten; zorg dat je huis goed geaard is evenals de apparaten waar je veel contact mee hebt.
  • Drink gezuiverd en gevitaliseerd water zodat je de straling in je lichaam beter kunt afvoeren.  
  • Zorg dat je planten zoals varens, drakenbloedboom, vioolplant etc. in huis hebt die extra zuurstof genereren en ook straling neutraliseren.
  • Download als je wilt deze uitgebreide informatie van professor Pall over risico’s van elektromagnetische straling. De overheid heeft economisch belang bij 5G omdat zij de frequenties veilt en dus belanghebbend is. Met dank aan de nieuwsbrief en website van Verminder Elektrosmog
  Jay Uijttewaal     07-02-2020 16:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.