Stralingsbeschermende Card- BioProtect Stralingsbeschermende Card- BioProtect
Stralingsbeschermende Card- BioProtect Stralingsbeschermende Card- BioProtect
Stralingsbeschermende Card- BioProtect
15 Reviews | Review toevoegen
Wanneer de BioProtectkaart op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van de omgeving en van computers, gsm, televisie en het stroomnet.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 27,90
Prijs per stuk

Voorraad : 55

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stralingsbeschermende BioProtect Card

Stralingsbeschermende BioProtect Card ter bescherming tegen elektrosmog

Elektrosmog is in onze omgeving een continu en toenemend probleem. Sinds de invoering van de mobiele telefoon is dit nog duidelijker geworden. De door mobiele telefoons veroorzaakte klachten variëren van slaapstoornissen, hoofdpijn, duizeligheid en concentratiestoornissen tot waarschijnlijk zelfs kanker. Diverse wetenschappelijke studies tonen dit aan.

Het merendeel van de mensen neemt elektrosmog niet waar, daardoor is het extra gevaarlijk. Bij elektrische metingen door middel van elektroacupunctuur op het menselijk lichaam wordt iedere vorm van elektrosmog als belastend aangetoond, zelfs een gewone lamp. Deze belasting is echter sterk wisselend per stralingsbron, maar is bijzonder groot bij mobiele telefoons.
 

Stralingsbeschermende BioProtect Card gebruiksaanwijzing


Wanneer de stralingsbeschermende BioProtect Card op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van:

 • de omgeving 

 • computers

 • gsm (tijdens het bellen is de bescherming niet voldoende, wij raden daarvoor de radisafe stralingsticker aan)

 • televisie

 • stroomnet
 • andere stralingsbronnen


Wanneer de bioprotect kaart op de meterkast wordt geplaatst heeft deze qua werking een bereik van ongeveer 10 meter voor het ontstoren van lampen, radio, normale televisies, kabels (apparaten met relatief weinig vermogen). Voor apparaten met meer vermogen zoals ovens, computers, waterkoker, wasmachine, koelkast kunt u de bioprotect sticker gebruiken.

In plaats van de Bioprotectkaart op het lichaam te dragen kunt u hem ook op het betreffende elektrische apparaat aanbrengen, bijvoorbeeld op de kast van de computer, de achterzijde van de monitor of TV of bovenop de magnetron.

Elektroacupunctuurmetingen toonden aan dat de BioProtectkaart een energetisch positieve invloed op het lichaam heeft wanneer hij niet meer dan 5 cm van het lichaam verwijderd is. Sommige, erg gevoelige, mensen vinden deze werking te sterk. In dat geval legt men de BioProtectkaart in de buurt neer of draagt deze slechts tijdelijk op het lichaam.

Voordelen Bioprotect Card

 • werkt uitstekend om de slaapplek te neutraliseren, vooral ook bij kunststof knuffels voor kinderen
 • slijtvast
 • blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen
   

Waarom BioProtect producten?

Onder andere omdat BioProtect door het Internationaal Instituut voor Elektromagnetische Comptabiliteit (IIREC) op haar positieve werking is getest, IIREC nummer 82/2007. Wilt u hier meer over lezen, klik dan s.v.p. op deze link (in het Duits).

Let op! Afnemende werking bij de combinatie dit Bioprotectproduct met andere stralingsbeschermingsproducten

De stralingsbeschermende Bioprotect Card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat, Energiering/armband, 5G hanger, 5G Protectcard en de Radisafe telefoonsticker. De Card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de Card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De andere stralingsbeschermende producten verdragen elkaar ondeling goed. 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

Wanneer de Stralingsbeschermende BioProtect Card op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van de omgeving en van computers, gsm, televisie en het stroomnet.

Sorteren op:

Review toevoegen
Jasmijn - 04-08-2022 14:37

Hallo, deze kaartjes gebruik ik zeker al vanaf 2004. In die tijd was ik extreem sensitief voor elektro smog. Ik heb het kaartje jarenlang op mijn lichaam gedragen. En ben weer wat sterker geworden. In elk vertrek ligt er 1. Het bevalt me nog steeds uitstekend. Als ik bij de bio resonantie therapeut kom. Moet het kaartje af. En zeker 12 mtr. Verder op gelegd worden. Deze therapeut en later arts.. hebben de werking bevestigd. Verder op staat dat iemand naar een natuurgeneeskundige geweest was.. en die niets opmerkelijks gemeten had. Met de juiste apparatuur. Zoals bv het bicom apparaat is de werkzaamheid heel goed te bepalen op het lichaam van de cliënt. Zonder of met..

Ellen - 21-01-2021 14:55

Deze card ligt voor een grote iMac 27inch, de ruis in m'n oren/hoofd is enorm vermindert, erg prettig.
Voor de mobiel gebruik ik de Radisafe sticker en apparaten en meters de bioprotect stickers, wat ook direct voelbaar was, aanrader deze producten!

Ilse - 15-10-2020 19:42

Ik draag de BioProtect card in mijn tas en heb een sticker op mijn laptop. Als ik een tijd achter de laptop gewerkt heb of als ik wat langer gebeld heb voel ik vaak een drukkend gevoel bij mijn hoofd ontstaan, dan houd ik de kaart even vast en voel bijna direct dat de druk/ruis bij mijn hoofd verlicht/ weg trekt waarna ik mij weer helderder en en lichter voel. Een topproduct! :)

Helma - 16-05-2020 19:24

Gebruik deze kaart altijd bij de laptop en sindsdien heb ik geen last van de straling die eraf komt. Heel fijn. Ik draag hem ook bij mij in het mapje van de telefoon zodat ik ook buiten huis beschermd ben. Ben heel blij met alle producten tot nu toe die ik besteld heb. Energieplaten, stickers, protectkaarten en watervitaliser voor het hele huis. Zeer tevreden. Ook over de service.

Brigitta - 26-03-2019 23:36

Ik kan nou niet zeggen dat ik iets merk.
Ik heb de kaart laten uittesten door mij natuurgeneeskundige maar ze teste ook dat het voor mij niet echt veel doet
Wel wat maar niet echt veel.kan bij een ander wel werken maar voor mij is het minimaal.

Yvonne - 13-08-2018 18:52

Dit is mijn 2e bioprotect card. Deze draag ik op lichaam en de ander ligt in de meterkast.
Gebruik de kaart al jaren en samen met de energieplaat voel ik mij goed beschermd.
Altijd snel geleverd! Prima service

Erna - 30-07-2018 13:12

Sinds de bio kaart op mijn computer ligt, heb ik me na een dag werken nooit meer zo 'raar' gevoeld als voorheen. Dat is heerlijk.

Maria - 27-03-2018 22:42

Ik gebruik sinds kort de Bioprotect in huis als ik thuis ben, en draag hem bij me als ik werk, daar hebben we veel wifi.
Ik vind het lastig te zeggen of ik verschil voel met of zonder kaart. Toch voel ik me meer beschermd zeker op mijn werk, ik zit de hele dag achter de computer. Snachts leg ik hem in de meterkast. Misschien snachts eens op de wifi leggen. Nog even wat dingen uitproberen.

Jeanette - 24-03-2018 11:02

Al jaren heb ik bioprotect kaartjes die draag ik op mijn lichaam en voel me geaard en beschermt tegen elektro smog. De energie plaat en de stralingsstickers voor de mobiel zijn ook een aanrader!

Chantalle - 12-10-2017 16:56

Ik heb sinds kort de Bioprotect in huis en ben er heel erg blij mee, het maakt de energie zo vele malen dragelijker.
tijdens mijn werk ligt hij naast mijn pc en in de avond ligt hij op de tv en direct onder mijn slaapkamer en dat voelt zo goed.
Kan het iedereen aanraden die gevoelig is voor aardstralen of andere straling zoals de Electro smog.

Amra - 25-09-2017 14:00

Ik heb een kaart aangeschaft en in mijn slaapkamer onder matras gelegd en tot nu toe geen verschil gemerkt. Toch heb ik gevoel dat ik snacht bescheremd tegen straling en slaap beter. Uitstekend service en verzending was snel. Zeker een aanrader dit site.

Ineke - 11-01-2017 17:38

Ik draag de bioprotectcard onder mijn voet in mijn sok en het is een prettig idee dat ik nu beschermd ben tegen electrosmog

Jeanette - 15-10-2015 10:49

Had de kaart al een half jaar geleden aangeschaft. Ben sinds de aanschaf Iedere dag geaard en ik hou alle straling op afstand. Kan weer goed slapen en geen zwaar hoofd meer. Voor mijn nichtje die licht autistisch is heb ik het kaartje ook gekocht ze had wifi en kon niet goed slapen. Ze slaapt weer als een roosje. De energie plaat is ook een aanrader!

Luke - 09-07-2015 07:38

moeilijk te zeggen,toch heb ik het gevoel dat ik mij minder gespannen voel,na aanschaf van de BioProtect kaart.

Sean - 24-01-2015 15:07

Al tijd heb ik te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Na een bepaalde test te hebben gedaan bleek dat ik er ontvankelijk was voor de schadelijke effecten van straling. Ikzelf studeer in een gebouw waar wel duizend studenten over de vloer komen. Kun je voorstellen hoeveel mobieltjes en wifi daar aanwezig is? Heb daarna dus zo’n kaartje aangeschaft. Sindsdien is die hoofdpijn en sufheid op school aanzienlijk en merkbaar verminderd.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water