Nieuw product: Waterontharders op zoutbasis

Waterontharders op zoutbasis

 
Sinds kort verkoopt Heerlijk Water ook zoutontharders die door middel van natrium dat wordt uitgewisseld met calcium en magnesium de kalk uit het water halen en daarmee volledig kalkaanslag kunnen voorkomen.

De reden om deze producten toe te voegen is dat ons assortiment hiermee compleet wordt. Daarnaast zijn deze waterontharders instelbaar. Op die manier wordt er een beetje calcium en magnesium in het water behouden zodat niet alle mineralen uit het water hoeven te verdwijnen en het water nog wel goed smaakt maar je tegelijkertijd nog geen aanslag krijgt!

Onze ervaring is inmiddels dat bewuste mensen liever geen water drinken waar álle mineralen uit zijn gehaald. Het water smaakt dan vaak leeg of dood en de mineralen geven de waterstructuur en een soort extra volledigheid. Mineralen geleiden namelijk elektriciteit en daardoor is het lichaam, dat functioneert en communiceert via minuscule elektromagnetische impulsen, beter in staat om zich tot het water te verhouden en daardoor het water op te nemen. Daarom hebben we ook een mineralisatie filter toegevoegd aan ons assortiment die bij volledige ontharding weer een klein beetje mineralen aan het water toevoegt.

De mensen die al een zoutontharder hebben die niet instelbaar is en bijvoorbeeld in de keuken weer wat extra mineralen willen toevoegen zoals: calcium, kalium, natrium en magnesium, zouden dus kunnen overwegen een mineralisatie waterfilter aan te schaffen (die tegelijkertijd zware metalen en chemicaliën uit het water verwijderd).

Dit zijn twee afbeeldingen van neergeslagen mineralen 10.000x vergroot van water dat is behandeld door een zoutontharder en vervolgens met de Aqua Oriënte is gevitaliseerd. Daarna zijn weer mineralen toegevoegd met het K7M mineralisatie filter. Omdat het K7M filter hele fijne mineralen aan het water heeft toegevoegd zie je extra duidelijk hoe er mooie organische structuren ontstaan als gevolg van de vitaliser.

Voor de behandeling:


                     

Na de behandeling:Ons advies is om de ontkalker in te stellen op een waterhardheid van ongeveer 3 Duitse graden. Op die manier smaakt het water voller en kan het lichaam het water makkelijker opnemen.

Meer informatie over zoutontharders

Meer informatie over het product K7M en bestellen.
 
  Jay Uijttewaal     21-10-2020 11:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.