Wat is water?

Water wordt ook wel het bloed van de aarde genoemd, een energie die de verbindende factor is voor de verschillende elementen die samenkomen als de levensvormen die we kennen. Water slaat informatie van stoffen en indrukken waarmee het in aanraking is geweest op als een structuur. Als water niet vrij kan stromen verliest het zijn natuurlijke vitaliteit.
 

Waarom water vitaliseren?

In principe is de structuur van water in de menselijke lichaamscellen vitaal. Het lichaam vitaliseert zelf het water dat het lichaam inneemt, alleen dat onttrekt energie aan het lichaam, daarom de vitalisers! Het lichaam kan het water alleen goed gebruiken en zonder inspanning opnemen als het een natuurlijke structuur heeft. Het  is voor de opname van water ook belangrijk dat mineralen in het drinkwater behouden blijven.
 

Waarom is ons leidingwater niet vitaal? 

Elke fysieke stof heeft een bepaalde unieke trillingsfrequentie.
Uw leidingwater is voor het uit uw kraan kwam met veel verschillende soorten (belastende) stoffen in aanraking geweest. Daardoor is de oorspronkelijke structuur van het water aangetast.

Als belastende fysieke stoffen uit het water verwijderd worden blijven wel de trillingsfrequenties van deze stoffen achter in de structuur van het water als clusters - aan elkaar geklitte moleculen.

Trillingsfrequenties van stoffen kunnen zowel gunstig als ongunstig zijn voor een organisme. In het geval van homeopathische geneesmiddelen is het positief, in ons normale kraanwater echter is dus veel belastende informatie aanwezig.

De verontreinigingen (zoals zware metalen, geneesmiddelen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen) zijn er weliswaar fysiek grotendeels door de waterzuivering uitgehaald, maar de informatie van deze stoffen is dus nog aanwezig in het water. Deze wordt er niet uitgehaald door de drinkwaterzuiveringsinstallaties of een waterfilter.

Daarnaast houden we via het water in ons lichaam ook informatie van belastende straling vast van bijvoorbeeld DECT- en mobiele telefoons, draadloos internet en zendmasten.
 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water