Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld
 Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld Kraan watervitaliser - Leliveld
Kraan watervitaliser - Leliveld
50 Reviews | Review toevoegen
Deze Leliveld kraan watervitaliser vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan. U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervaren.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kraan watervitaliser - Aqua Gocciola - Leliveld

Deze kleine kraan watervitaliser is compact en krachtig en ideaal om direct en voordelig heerlijk vitaal water te drinken.


Basisinformatie

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan.

 • In sommige gebieden waar het water geen bijsmaak heeft en uit de grond wordt gewonnen kunt u overwegen om alleen een watervitaliser te gebruiken.Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het smaak en voelt weer zacht en vol.
  Voor het lekkerste water combineert u deze vitaliser met een filter zodat ook de fysieke en chemische verontreinigingen zijn verwijderd en de smaak volledig neutraal wordt. Onderaan of naast deze pagina staan vitaliser/filter combinaties (met korting). 

 • Eenvoudig te installeren, hoeft niet te worden opgeladen en geen onderhoud.

 • Er treedt geen vertraging in de water doorstroom op.
   
 • Heet water kan gewoon door de vitaliser en wordt gewoon gevitaliseerd.
 • Blijvende krachtige werking

 • De kraan watervitaliser is gemaakt van zeer hoogwaardig 316 roestvrij staal. 
 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing

 • De vitaliser is makkelijk toe te passen op plekken waar u niet uit de voeten kunt met een grote vitaliser, hij is maar 7 cm lang.

 • Zonder risico. Niet tevreden, geld terug (binnen drie maanden) Wel tevreden? Dan houdt u de vitaliser of ruilt u hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren. Daarnaast hoeft u niet meer naar de winkel om flessen bronwater te kopen.


Werking

Deze kraan watervitaliser geeft energetische vitaliserende informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd. Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De kraan watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Dit is een onverslijtbaar product dat vitaliteit toevoegt aan het water dat iedere plant, dier of mens gebruikt, hierdoor wordt duurzaamheid een letterlijke ervaring! Het product is in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd en wordt door tienduizenden mensen naar tevredenheid gebruikt.

 

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de kraanvitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.   

Vraag en antwoord watervitaliser
 

Installatie

U schroeft deze kraan watervitaliser met gemak op bijna alle kranen met behulp van een bijgeleverd verloopstuk. 
U installeert hem eenvoudig door de perlator (het zeefje) van uw kraan te draaien en de vitaliser erop. Bij de vitaliser worden eenvoudige koppelingen voor gebruikelijke keukenkranen geleverd. Deze koppelingen passen praktisch altijd (bij afwijkende maten kunnen we speciale koppelingen voor u bestellen en leveren), tenzij u een speciaal type kraan heeft waar geen dopje uit of af kan worden gedraaid. In dat geval raden we een aanrecht inbouw vitaliser aan.
 

Levering

Deze vitaliser wordt geleverd met een koppeling voor kranen met schroefdraad aan de buitenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,2 cm). Of één voor kranen met schroefdraad aan de binnenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,4 cm)
In het geval u een speciale kraan heeft met afwijkende maten kunnen wij meestal een aparte koppeling voor u bestellen tegen een meerprijs, neem daarvoor contact op.


Bij bestelling van 2 koppelingen betaalt u € 8,90 extra

Maak bovenaan de pagina uw keuze.
 

Achtergronden van de Leliveld watervitalisers

Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen en een specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. Hij heeft in zijn jarenlange ervaring ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met: voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater.
 
Vanuit zijn ervaringen met zijn cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.
Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken en ging op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.

 

De kraan watervitaliser is een eenvoudige manier om uw drinkwater gezond te maken. 

Sorteren op:

Review toevoegen
A.S te H - 19-07-2022 10:28

Heb nu enkele weken de kraan vitaliser gebruikt
Proef geen enkel verschil met leidingwater
Heb ook een Berkeley waterfilter, en proef daar wel het verschil,
M.i. valt het product onder "placebo / of en "Harry Potter"
En product is ook onwijs duur.

Jeanine - 17-03-2022 14:02

Ik ben erg blij met de kraanvitaliser. Het water heeft een heel andere energie, er is meer leven in. Het water smaakt zachter en het voelt zachter. Als het uit de kraan stroomt is het helderder. Zelfs mijn kleindochter (6) merkte het meteen op.
De service is uitstekend en prettig.

Cheyenna - 24-02-2022 01:31

We’ve been using our new water vitalizer for about 2 weeks. It has made a big difference for the better in our drinking water. Our water comes from deep in the earth but was sort of flat tasting. The water vitalizer made it more alive and it tastes much better, like it has more life to it.
The water vitalizer is very well crafted and arrived within a few days of ordering.

Anne - 30-09-2021 10:35

Ik ben erg blij met mijn kraanvitaliser! Ik wilde er eigenlijk een voor mijn hele huis, maar dat is nu nog boven mijn budget en dit is al een heel mooi begin. Ik had al de flesjes van Boudewijn (waarvan je een druppel in je drinken kunt doen) waardoor ook de moleculaire structuur (trillingsfrequentie) van je water verandert, maar het is fijn dat ik dat nu puur en alleen kan gebruiken voor andere dranken (zoals in mijn organic cola;-)). Heb ook maar gelijk de mooie watervitaliser drinkfles aangeschaft, zodat ik overal vital water kan drinken.

Ivana - 20-09-2021 07:23

Ik vind het lastig om te begrijpen. Het water is veranderd in positieve zin. Heel onbegrijpelijk dat zo weinig mensen over de kennis beschikken.

René - 12-08-2021 12:18

Prima product
Doet, voor zover ik kan inschatten, wat het beloofd.
Prima service trouwens

Emilia - 05-08-2021 13:22

Het water was al zuiver, maar nu ook zachter van smaak.

Anoniem - 13-06-2021 08:08

Maakt het water zachter en het smaakt lekkerder.

schouten - 08-06-2021 08:33

Het water voelt zachter. ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen. Want ik heb ook een Berkey waterfilter. Maar het voelt in ieder geval zachter.

M Leenheer - 22-05-2021 11:38

De bestelling ging makkelijk en was de volgende dag al in huis. er was een duidelijke beschrijving bij en een montage handleiding.
Na de montage wat zeer eenvoudig was hadden we gelijk merkbaar ander water. Helder fris water, bij het stromen van het water voel je duidelijk het aarden in je benen. Alles voelt anders al is het lastig te beschrijven, maar wil niet anders meer.
Na een week gebruik, amper kalk aanslag in de waterkoker, voorheen moest ik iedere week ontkalken.
Top product.

Colin - 17-05-2021 14:32

Maakt het water veel zachter, voller en dus véél lekkerder om te drinken. Iedereen die bij mij langskomt vind het water nu overheerlijk, en het lekkerste water dat ze ooit hebben gehad! Vitalizer in eerste instantie gekocht om de helende werking. Ook meteen een vitalizer voor mijn ouders gekocht! Een echte aanrader.

Soleah - 04-10-2020 20:01

Het bewustzijn in de vitaliser is zeer voelbaar en het water heerlijk

Gea - 27-08-2020 15:40

Het is heerlijk vol water.

W. van der Burgh - 23-08-2020 14:34

Geweldig! Heerlijk water, zacht, je proeft en ziet het verschil met "ander" water. Drink nu veel meer water.

Eveline - 12-08-2020 17:50

Perfect! In Ă©Ă©n woord ronduit heerlijk.

Marieke - 28-05-2020 15:27

Ruim 3 weken geleden heb ik de kraan-watervitaliser aangeschaft. Ik wilde ervaren wat het verschil is met of zonder vitaliser.
Duidelijk verschil met ervoor. Zachter - voller van smaak. drink meer lauw water. Deed dit al, maar deze is veel lekkerder.
De volgende dag heb ik n bosje rozen gekocht, met vitaliser water in de vaas gezet. binnen 2 dagen waren ze open - blad fris groen
ze hebben ruim 14 dagen zo mooi gestaan. Dit was nieuw voor mij.
Morgen komen ze de Aque Oriënte voor het hele huis plaatsen + inbouw-waterfilter-hoofd-waterleiding-Aqueaphor. Ik wilde eerst in het klein
uitproberen, maar toch de stoute schoenen aan gedaan om dit te doen. Had er ook voor gespaard. Ben heel blij dat Jay op mijn pad is gekomen
zodat ik met vragen goed bij hem terecht kon. Ben ook dankbaar dat dit er is, ivm milieu. Kan op deze manier n steentje bijdragen.
En vooral er van GENIETEN.

Ditte van Eijk - 08-09-2019 13:44

Wat een simpele en eenmalige oplossing om onbeperkt zacht,vol water te kunnen tappen.Water zoals water hoort te zijn.
Het geeft me een superfijn gevoel,elke dag weer,dat we deze "bron" gewoon in de keuken hebben!

MJ - 19-07-2019 14:02

Super makkelijk te bevestigen en direct heerlijk water. We hebben een proeverij gehouden. Mijn dochter van 14 proeft geen verschil maar zegt dat de Ranja zachter aan haar tong voelt. Wel viel het ons op dat we allemaal wat overactieve darmen kregen de eerste 3 dagen.
Kraanwater was niet mijn favoriet en telkens water kopen vind ik geen goed idee. Dit is net zo lekker als 'koop'water. Een echte aanrader.

Ernst - 05-02-2019 08:56

Deze meteen aangeschaft toen ik merkte dat het water met de swirler van €44,- al zoveel verschil in smaak en hardheid uitmaakte. Swirler nu in badkamer en deze in de keuken. Bij mij gaat het water vervolgens door een Berkley ketel en dat maakt het voor nu af! Volgende stap wordt een leliveld installatie voor het hele huis, ik denk die mooie gouden tol...
Heel erg bedankt voor deze geweldige en supersimpele verbeteringen voor een gezonder en bewuster leven!

Jos - 10-12-2018 10:31

Het water proeft iets zachter. De hexagon vorm van de zeepbellen kunnen we niet vinden, dat zou wel een mooie bevestiging zijn. Maar het gevoel is goed, ook dat help. Ook door iedere keer een mooie intentie neer te zetten bij het drinken van dit water.

Beatrix Willemse - 30-08-2018 10:45

Jemig, wat een geschenk zijn de produkten die ik gisteren heb ontvangen. Ben enorm dankbaar . Het water is werkelijk "Goddelijk" overdag heb ik vandaag nauwelijks behoefte aan water gehad wel gedronken natuurlijk. En het is absoluut met geen ander water te vergelijken. En zĂł zacht. Het brengt ook een zuivere energie in huis, en af en toe zie ik dat het water gewoon LICHT uitstraalt.

Jan - 08-08-2018 08:32

Prima verbetering van ons drinkwater

r.selles - 22-07-2018 21:42

Heerlijk drink water geworden een echte aanrader

Els Bussink - 16-07-2018 15:47

Ik ben zeer blij met de kraan vitaliser en proef een duidelijk verschil met het gewone kraanwater.
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
Els Bussink.

Roel van der Neut, Kerkrade - 09-01-2018 20:34

Ik mag nog iets toevoegen, namelijk dat als ik het water drink het aangenaam binnengaat en ik rustig slik. Het genot van eenvoudig water dat van een andere hoge kwaliteit is dan gewoon kraanwater, het is een pure ervaring. Wat betreft het olielampje wil ik nog zeggen dat het zich vooral gemakkelijker laat schoon maken. met genoegen drink ik verder . . .

Roel van der Neut, Kerkrade - 07-01-2018 17:47

Tot nog toe heb ik water met koolstof gefilterd en met stenen verbeterd, rozenkwarts, bergkristal en diamant. Nu besloot ik de watervitaliser aan te schaffen en zie daar het resultaat. ik proef nauwelijks verschil tussen het gefilterde en gevitaliseerde water, zij het toch iets zachter. Het water voelt zachter als je je handen bijvoorbeeld wast. Tamelijk snel merkte ik op dat ik nog rustiger bezig ben in de buurt van de kraan met vitaliser en ik krijg sterk de indruk dat het olielampje niet meer zo snel vies wordt van de resten na verdamping. De bloemen staan frisser en een aantal dagen langer dan voorheen en dan ook nog zonder voeding in het water. Dat alles bevestigd de wetenschap in mijzelf dat ik op een prettige manier water van een goede/veel betere kwaliteit tot mij neem, met de positieve gevolgen daarvan die mooi mee genomen zijn. Deze ervaringen heb ik gedeeld met mijn huisgenoten en zij zijn evenzo enthousiast. ik moest er al meteen twee bij bestellen. Overigens is het prettig dat je deze watervitaliser gemakkelijk overal mee heen kunt nemen, op vakantie, als je gaat verhuizen etc. etc. etc. complimenten hoor...

Irene - 05-01-2018 13:41

Sinds vorig jaar gebruik ik in de keuken en voor mijn douche de watervitaliser en dat is te merken. Normaalgesproken heb ik tegen de zomer last van een soort eczeem aan mn handpalmen en daar heb ik geen last meer van. Ook een droge schilferige huid aan de binnenkant van mn voet is verdwenen. Heb wel de neiging om wat langer onder de douche te staan.
Er is verder veel minder kalkaanslag in de kan waar ik water in destilleer. Met gewoon kraanwater blijft er na een tijdje stukjes kalk achter en dat is een stuk minder geworden. En zoals al eerder opgemerkt ruiken de schoonmaakdoekjes die ik voor het aanrecht gebruik niet meer zo sterk of zelfs helemaal niet.
Nu ik zo gewend ben geraakt aan dit gevitaliseerde water was het voor mij logisch de penvitaliser aan te schaffen zodat ik ook elders het water kan vitaliseren. Voor de wastafel in de badkamer heb ik voor de kraanwervelaar gekozen, voorheen gebruikte ik het douchewater. Ook al geef het niet die energie mee, zoals bij de kraanvitaliser, proef wel het verschil in smaak. Met de pen is het voor mij nu alleen maar de gedachte dat het ook elders zijn werking doet en heb ik eerlijk gezegd meer rust nodig om het verschil te ervaren.
Al met al blij met deze producten.

Margot - 05-11-2017 18:06

Ik begon met de penvitalisator, daarna de waterflessen . En door het ervaren, voel ik dat het water is veranderd zoals beschreven. Het stroomt zelfs zachter over mijn handen. Mijn partner houdt zich hier niet mee bezig en zei laatst dat hij het rustiger vond in huis. Ik ben erg blij met de ontwikkeling van deze vitaliserende producten .

Richard - 22-07-2017 03:01

Ik ben heel blij met de vitalisator. Ik ben begonnen met een waterkuur om mezelf te zuiveren. Het water in Rotterdam is niet zo best. Dank zij de vitalisator en het water filter geniet ik van beter en gezonder water.

Ton - 20-06-2017 12:24

in vertrouwen, want ik weet niet wat ik er van moet vinden, proef geen verschil in smaak of texture, ik vul wel elke keer een glas met dit water.

sophia - 07-06-2017 08:23

Het water smaakt zachter en voller en drinkt makkelijker weg. Precies zoals gezegd wordt in de aanbeveling van Heerlijk Water. Het is geen suggestie. Ik heb het bij verschillende bezoekers uitgeprobeerd. Ze vonden allemaal het gevitalizeerde water lekkerder.

Astrid - 09-05-2017 23:41

Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!

Christien Boosten - 28-03-2017 15:34

De watervitaliser had ik als eerste op de keukenkraan aangesloten, al voordat de kalkbreker gemonteerd was, en dat gaf direct veranderd water. Het water is zachter van smaak, verfijnder, stroomt anders de kraan uit. Ik vind het nu fijner om water te drinken; voorheen deed ik het wel, maar niet van harte, wetende en voelende dat het niet optimaal was. Elke slok water drink ik bewust, wetende dat ik zuivere kristallen tot mij neem. Het is veel fijner om te koken, thee te zetten met dit mooie water!

Ik heb ook gemerkt dat in kopjes minder aanslag achterblijft, bijvoorbeeld van koffie, en het is gemakkelijk schoon te spoelen; het hecht niet zo vast. Ik constateer dat de kalk enorm afneemt. Ik zie geen/uiterst minimale kalkafzetting op de waterkoker of op de kraan in de douche.

De energie in huis is meditatiever; vlak na komst vitaliser zijn we gestart met een dieet, dat mij in intensere meditatieve staat bracht. Wij beiden ervoeren ons lichaam en onze geest als: schoon, puur, zuiver tijdens het dieet. Het is heel fijn om mensen na een energetische behandeling dit water aan te bieden!

W.Koolhof - 18-03-2017 11:29

" Ik ben super onder de indruk!
Ik werk dagelijks met energie en ik had niet verwacht dat het ZO voelbaar zou zijn
(ik voel het al buiten de kraan en onmiddelijk in mijn handen als het water eroverheen stroomt, de afwas doen is nu een feestje haha).
Ik heb m nog maar een paar uurtjes en overweeg nu al een extra aan te schaffen voor de douche hahaha!!

Mijn kraanwater smaakt nu rond en zijdezacht.
Ik hou van spelen met water en heb ervaring met drinkwater wervelen en opladen met zon, kristallen, intenties, kleuren en/of mandala's- en ik kan steeds de verschillen proeven! Maar dat dit water na het vastzetten van 1 verloopstukje onmiddellijk de kwaliteit heeft van water waar zo hard aan 'gewerkt' is - had ik werkelijk niet durven dromen. Ik filter het water wat ik voor consumering gebruik nog wel met een re-mineralisered filter, maar dan heb ik ook echt het water uit mijn dromen haha!

Kortom ik ben helemaal verkocht! :) "

Jan &Ria - 01-03-2017 19:38

Heerlijk zacht water, al na een paar dagen.

Mariënne Govers - 26-02-2017 22:35

Sinds 2 weken Kraanvitaliser in keuken, zet er mijn koffie en thee mee en doe de afwas ermee en kook ermee.
Verder gebruik ik het i.p.v. mijn mineraalwater. Voelt allemaal erg zacht en lekker. Hoe de planten er op reageren is
me nog niet echt duidelijk, zie nog géén verandering. Mijn lichaam voelt zacht aan en ik vind het water ook zacht en lekker....vandaag pas gelezen wat ik er nog meer aan kan toevoegen qua energie/triling/gedachte etc.
Nog vele mogelijkheden.

Anja - 01-02-2017 14:47

Wat een aanwinst in huis.
Omdat ik in een duplexwoning woon en gebruik maak van een gezamenlijke waterhok,
vond ik het beter om de Kraanvitaliser te gebruiken.
Het water danst weer en is helder en vooral zacht van smaak.
Mijn bloemen en planten blijven langer staan en zien er mooi uit.
Had wel in het begin het gevoel dat ik meer afvalstoffen aan het afvoeren was.
Maar dat was mooi meegenomen.
Ik ben mezelf er steeds meer bewust van wat de dingen met mij doen.
Ben erg tevreden en dankbaar voor dit heerlijke water.
Het is een aanrader voor een ieder die net begint met gevitaliseerd water.
En een low budget.

Mona Smit - 13-12-2016 19:27

Zacht water dat is direct te proeven. Ook krachtiger. Ik heb 2 jaar mijn drinkwater afgetapt bij een bron op een landgoed hier in DE Steeg, gefilterd bronwater, dit water proeft zuiverder, zover ik dat kan beoordelen..., dus misschien ga ik er nog een filter bij kopen!

Rudy Liem - 06-12-2016 15:44

Ik vind het water veel zachter als voordien en een betere smaak hebben. Met de planten heb ik nog geen ervaringen kunnen maken. Ik ben echter positief ingesteld

Irene van Iersel - 01-09-2016 18:53

Beste aankoop ooit! Ben er heel tevreden mee. HĂ©Ă©rlijk sprankelend water zo uit de kraan. Het voelt ook heerlijk als je je armen onder de kraan houdt, er is beslist iets veranderd in dit water. Ik voel me gevitaliseerd en drink met plezier veel vaker een glaasje water nu.
Werd ook snel en keurig netjes afgeleverd. Is zo gemonteerd en ook nog eens gratis verzending.
Het is misschien een kleinigheid, maar ik vind het echt uitstekende service dat je zelfs gratis een aangetekende verzending er van mag maken. Kortom ... een aanrader!

Sonja Fredzess - 07-07-2016 12:36

Voordat ik op vakantie ging heb ik mijn planten in huis volop begoten met het gevitaliseerde water en ik moet zeggen dat zij bij thuiskomst er heel goed bij stonden.
Ook is de smaak van de theeen die ik gebruik zachter en bij het handen wassen voelt het water niet zo zwaar.

Mark - 21-06-2016 12:37

Na aankoop van de water vitaliser voelde ik me zelfbewuster naarmate ik het water dronk. Ik ben katholiek en ik merkte ook dat ik in de kerk beter bij mezelf bleef en minder verstoord werd door mijn omgeving, het water maakt mij lichter.

Renate - 10-03-2016 15:37

Het water smaakt heerlijk; vol en zacht.

Gea van der Wal - 06-02-2016 12:38

De kraanvitalisator is top! Eindelijk weer lekker water drinken, dorst lessen.

Het water smaakt super. zoals ik het in de zwitserse bergen geproefd heb, sprankelend.
En ik hou erg van de energetische uitwerking .. als een spiegeltje spiegeltje aan de wand :)

L. Diederik, Rotterdam - 01-02-2016 17:10

Het is ongelofelijk; ik heb nu al zeker 6 glazen water bijna achter elkaar gedronken en blijf ervan drinken. Mijn handen heb ik gewassen en zijn heel zacht. Het is ongelofelijk! Ben heel blij en wacht af hoe mijn douchewater morgenochtend voelt. Mijn planten heb ik er ook al water mee gegeven.
Hartelijk dank voor je advies! Ik ga verder kijken op je site wat ik eventueel nog wil aanschaffen, ook voor mijn praktijk.

Anne - 25-01-2016 13:00

Het water in Kleve (DL) heeft weinig kalk en smaakte erg schraal. Na plaatsing van de vitaliser smaakt het zachter voller, lichter en ronder. Ik kon direct de energie van de vitaliser voelen toen ik zachtjes de kraan aan deed.

Valerie - 20-01-2016 16:17

Wij wonen in Hong Kong en waren al een tijdje op zoek naar lekker en gezond kraanwater. Nu kan het kraanwater in Hong Kong gewoon gedronken worden, maar hebben wij daar toch onze twijfels over. In overleg hebben wij gekozen voor de Vitaliser in combinatie met een filter (om de zware vervuiling eruit te halen) en dat blijkt een goede keuze. Iedere dag genieten wij van nu van heerlijk vol water en we gaan altijd de deur uit met een gevulde RVS fles om ons water ook buiten de deur te kunnen blijven drinken. We zijn in ieder geval erg enthousiast en denken eraan om een grotere Vitaliser aan te schaffen zodat we kunnen profiteren van de kracht van dit water overal in huis.

David - 12-01-2016 13:00

Vanmorgen heeft TNT de Vitalizer bezorgd. Ik heb 'm meteen op de kraan geschroefd en een 'blinde' proef uitgevoerd.
Drie identieke glaasjes onderop genummerd, 1 gewoon kraanwater, 2 ander gefilterd-water, 3 Leliveld water. Rondgedraaid zodat ik niet meer wist welke en toen geproefd. Resultaat: heel duidelijk zachter water dan de andere twee was nr. 3!!! :o) het proefde 'voller', 'ronder' en 'wolliger', als je dit van water kunt zeggen.
Het verraste me eens te meer omdat ik had gezien dat de Vitalizer van binnen hol is. Ik had verwacht er een ingewikkeld gangensysteem in aan te treffen. Dat ik het verschil tussen het kraanwater en gefilterde-water niet proefde verbaasde mij ook, terwijl ik pas vorige week een nieuwe filter erin had gedaan.
David

Wil Damen, Baarle Nassau - 02-12-2015 12:15

Het gebruik van de vitaliser:

Ik dronk de eerste dagen veel water, omdat ik het lekker vond, angsten die anders te erg werden trokken weg (angst voor ziekte, autorijden, zorgen maken). Ik voelde dat deze handelbaarder waren en niet doorsloegen naar te veel angsten. Ik merkte op dat autorijden fijn werd en ik visualiseerde hoe fijn autorijden was en is.

Veel lijntjes uit mijn gezicht verdwenen, niet allemaal. Ik kreeg weer een voller gezicht. Energieën van andere mensen gaan gemakkelijker van mijn lichaam af (negatieve energieën). Ik dronk graag water, de koffie en de thee smaakten lekkerder. Ik ben directer in mijn uitspraken geworden, confronterender. Ik kom meer voor mijzelf op en zelfverzekerder geworden, meer mijzelf dus.

Mijn man is ook positief veranderd, meer in harmonie door het gebruik van de vitaliser.
De kleinkinderen zijn, als ze boos zijn, net wat minder boos, dus niet over de grens. Ouders hoeven dan geen standjes te geven of tot orde te roepen ( voetjes van de kleinkinderen voelde warmer aan, waren eerst koud). De kleinkinderen zijn liever naar elkaar en naar de ouders. Ouders ook liever naar de kinderen en naar elkaar. Spreken meer lieve woordjes uit, zoals ik houd van jou en dat heb je goed gedaan.
De jongste zoon is resoluter geworden naar de buitenwereld en zijn gezin, hij was te lief.

Ik ben blijer met mijzelf en heb meer energie, pak nog wel wat stress op vandaar energiering gekocht.

Agnes - 02-11-2015 12:58

Best tevreden met mijn aankoop.

Mijn partner stond zeer sceptisch over deze aanschaffing, maar ondertussen is er toch een overeenkomst dat we nu lekker water kunnen drinken.

Geen gesleep meer met flessen, een echte vooruitgang.

In een glazen kan doe ik er nog extra kristallen en mineralen in. Super.

Dank je wel.

Agnes

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water