Leliveld - Aardende en centrerende ronde lichtgewicht energetische armband
Leliveld - Aardende en centrerende ronde lichtgewicht energetische armband
0 Review | Review toevoegen
Deze ronde lichtgewicht energetische armband geeft extra aarding en energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stress. Beschermd goed tegen straling.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 30

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aardende en centrerende ronde lichtgewicht energetische armband - Leliveld


Deze aardende en centrerende ronde lichtgewicht energetische armband zendt een energie uit die u verbindt met uw eigen essentie. Daardoor blijft uw energie beter bij uzelf en bent u beter beschermd tegen straling. Uw lichaam herkent zelf de energie van de armband die de natuurlijke stroom van levensenergie in uw lichaam stimuleert. De armband geeft extra energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stress.

De ronde armband faciliteert de energie van opengaan, loslaten en verder groeien. De armband helpt om beter in contact met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht makkelijker bij uzelf te houden. Veel mensen ervaren dat spanningen, trauma's en weerstanden in hun lichaam loskomen en daardoor (makkelijker) verwerkt kunnen worden. Het gevolg is dat uw  levensenergie weer beter gaat stromen.  
 
De energie die ervan uitgaat is afkomstig van een levend bewustzijnsveld dat zich via de energie armband met de mens en aarde verbindt. Daardoor worden kwaliteiten zoals creativiteit, helderheid, bewustzijn van het gevoel en innerlijke kracht tot uitdrukking gebracht.  

U kunt zelf voelen of u de armband aan de linkerkant (de kant van het meer ontspannen en loslaten) of de rechterkant (de kant van actie en ondernemen) om de pols wilt dragen.

Voor sommige mensen duurt het wat langer voordat ze de effecten merken, wij adviseren om het product zeker eerst vier weken te proberen.
 

Voordelen Energetische-armband

  • De armband is van RVS (roestvrij staal bevat 10% nikkel)
  • Blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen

  • De energie van de armband is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces dat al gaande is

  • De energetische armband heeft een Bovis waarde van 126.000

  • Op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie

     

Fysieke eigenschappen

Materiaal: Roestvrij staal
Maat: 5,8 cm 

De armbanden kunnen iets worden gebogen om ze beter passend te maken, wel op eigen verantwoordelijkheid!
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energetische ring/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

Aardende en centrerende lichtgewicht energetische armband

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water