Gezonder, ontspannen en bewust leven met een water vitaliser 

 

Water en de mens

We kunnen eigenlijk geen dag zonder water Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?
Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc.

Daarnaast staat water symbolisch en ook letterlijk voor gevoel. Het drinken van voldoende gezond water draagt bij aan het vermogen verbinding te ervaren met je emoties en het afvoeren van negativiteit.

Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro) magnetische velden en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat de natuurlijke structuur stuk.

Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en belast dus in uw lichaam.De watervitaliser

De Leliveld vitaliser, geplaatst op de kraan, douche of in je waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.  De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen.Boudewijn Leliveld, ontwikkelaar van de watervitaliser, ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: geneeskrachtige planten, zilver, goud en informatie van schelpenkalk, kon overbrengen op de intermoleculaire ruimte van een roestvrij staal.
 
Zo ontstond de vitaliser welke fungeert als de drager van een energetisch veld met trillingfrequenties die door middel van implosie worden overgebracht.
Implosie wil zeggen dat een lagere energetische kracht zich aan een hogere energetische kracht aanpast. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd.

De vitaliser zorgt ervoor dat de mineralen in het water goed worden verdeeld en beter benut. Het water wordt weer negatief geladen in kleine zeshoekige structuren. Daardoor kan het water makkelijk door de celmembranen heen. De toegenomen hoeveelheid negatieve ionen is belangrijk omdat dit afvalstoffen bindt.

Het water krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

Hoe het lichaam op water reageert, hangt primair af van de vitaliteit van het water. De vitaliser geeft het water (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) onder alle omstandigheden een belangrijke basis.

Door het water ook te filteren verdwijnen ook nagenoeg alle fysieke verontreinigingen en smaakt het weer helemaal zuiver en puur zonder bijsmaak.

Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam waardoor je meer uit je hoofd gaat en rustiger wordt. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken.
 

Onbewuste energetische weerstand

Er is in deze tijd veel onbewuste energetische weerstand, energie van mensen die ooit in conflict waren er verstoringen van en uit de aarde kunnen blijven hangen op de plek waar mensen wonen. Dit kan zorgen voor een vaag gevoel van ongemak, spanning, onrust en een onvermogen om met medebewoners te verbinden.
 

Waarom een watervitaliser gebruiken?

Door het gebruik van de vitaliser, energieplaten en andere energetische producten wordt de mens op alle niveau’s ondersteunt en wordt er een energieveld gecreëerd waarin mensen kunnen ontspannen en rusten. Zodat ze niet onbewust pijn en weerstand, die helemaal niet van hun is, hoeven te transformeren. De ervaring van veel van mijn klanten leert dat ze daardoor beter ontspannen en zich lekkerder voelen in huis.

Wanneer ik een vitaliser vasthoud of bij de kraan sta wanneer het vitale water stroomt, voel ik een krachtige harmoniserende energetische verbinding. Gedurende de afgelopen jaren kreeg ik o.a. via een vriendin die medium is meer informatie over de achtergrond van de vitaliser. Het blijkt dat er bepaalde hogere bewustzijn vormen via de vitaliser werken om de mens te helpen zijn karma op te lossen. Om ervoor te zorgen dat het mannelijke en vrouwelijke weer in balans komen. De vitaliser (en ook de energieplaten) zou je kunnen zien als een soort ankers waar lichtwezens gebruik van maken om door te komen en uit te reiken naar de mens.

In feite worden de huizen waar de vitalisers geplaatst zijn krachtplekken die bijdragen aan het verhogen van de trilling en de vergeestelijking van de aarde.

De energie van vitaliser is een energie van een volle rustige leegte die de mens ondersteunt vrij te zijn van het denken en de bijbehorende emoties. 

De spirituele invloed van de watervitaliser houdt in dat de energie in het hele huis rustiger, meer geaard en aangenamer wordt.

De aanwezigheid van deze producten in huis verhoogt dus de trilling. De mens die in dit huis woont, of naar een praktijk  waar deze producten zijn gaat, gaat daardoor resoneren met het energieveld van de vitaliser waardoor de mensen zelf geleidelijk een steeds hogere trilling komt. Daardoor is de mens beter in staat om dissonanties en weerstanden in zijn systeem te onderscheiden en oplossen.
 

Voordelen van de Leliveld vitaliser producten

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig RVS. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij!
 • De Leliveld watervitalisers staan bekend om hun blijvende diepe en krachtige vitaliserende werking.
 • Gebruikt geen elektriciteit
 • Drie maanden niet tevreden geld terug garantie op kleine vitalisers en één volledig jaar op leidingvitalisers!
 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en ga je vanzelf meer water drinken.
 • Door meer water te drinken kom je meer en meer in je lijf en kun je beter bij jezelf blijven.
 • De vitaliser transformeert de stralingsbelasting in het water en het lichaam, daarnaast lost het verstoringen in uw lichaam en in uw energie op. Hierdoor wordt uw lichaam ontlast en kan het zijn natuurlijke balans hervinden!
 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.
 • De energie van deze tastbare producten wordt via het lichaam opgenomen, daarom is het belangrijk bewust contact te maken met het product.
 • Smakelijk en gezond hoogvitaal water dat ook heerlijk is om mee te douchen.
 • De vitaliser creëert een bovis (levensenergie) waarde van 100.000 tot wel 250.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ook ongeveer deze waarde waarde.
 • Kan het welzijn van de huid en haar bevorderen
 • Het gebruik van vitaal water kan een goede nachtrust stimuleren en moeheid helpen verminderen
 • Het water kan uw lichaam ondersteunen bij ontgifting
  alle voordelen van de watervitaliser

 

 

Recente klantervaringen
 

Ourosboros Leidingwatervitaliser:

Wij zijn zeer tevreden met onze water Vitaliser en ontkalker.
Het installeren was zo geregeld door een uiterst bekwame vakman die ook veel te vertellen had over de werking van het gevitaliseerde water.
Het water smaakt veel zachter en puurder.
Ook merken we de invloed in de sfeer in huis.
Die is merkbaar beter geworden.
Douchen zonder kalk is ook een stuk prettiger voor het haar.
Ook merken we dat onze apparaten zichzelf beginnen te schonen,
Onze wasmachine spuugde laatst een hele lading drab uit de vuil waterslang vandaan.
Bedenk dan maar eens wat er in je lichaam gebeurd?
Al met al zeer tevreden en willen niet meer zonder!

Bastiaan en Vanessa - 23-01-2019

*

Hele huis waterfilter en Aqua d’Oro watervitaliser:

Zeer tevreden, water is heel zacht en smaakt lekker.

Veronique - 12-11-2018 

*
 Aqua Oriënte d’Oro watervitaliser

Net voor kerst 2018 werd de Aqua Oriënte vitalizer geplaatst. Jay voelt met je mee bij de aanschaf en geeft oprecht adviezen en deelt zijn inzichten over hoe het product kan helpen op de verdere spirituele groeiweg. Duidelijk kon ik voelen hoe deze vitalizer nadruk legt op het verhogen van het bewustzijn in mijn buikgebied en hartgebied. Omdat ik hooggevoelig ben en snel overprikkeld wilde ik minder in mijn hoofd en meer in mijn lichaam zijn. Toen de vitalizer geplaatst was proefde het water anders – zachter en vitaler - en voelde ik de kwaliteiten van het energieveld in het appartement.  

De eerste keer douchen was letterlijk met een flits van een stromende waterval in mijn bewustzijn. Het duurt een aantal maanden voor het veld helemaal was opgebouwd. Het is prachtig om te realiseren dat onze groenten, ons bad, ons toilet, onze planten nu gevoed worden met helend vitaal water.

Jos - 15-05-2019 

*

 Aqua Oriënte d’Oro watervitaliser

Lekkerder water en zachter
Meer rust in huis.

Marijke - 27-04-201Meer klantenervaringen
Meer Informatie over water vitaliseren en de voordelen ervan
 

Verschillende soorten watervitalisers voor het hele huis


Achtergrond Jay Uijttewaal en Heerlijk Water

Mijn achtergrond is dat ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving waar ik mij niet echt thuis voelde. Mijn onvermogen om geaard en geconcentreerd te zijn leidde mij naar de LTS en de landbouwschool. Op m’n 21e had ik een psychose, ik leerde een totaal andere realiteit leerde kennen. Ik ging studeren in Groningen (SPH) maar dat was geen succes. Na allerlei baantjes liet ik kunstwerken (sculpturen van hout) zien op de kunstacademie waar ik werd toegelaten en drie jaar naartoe ben gegaan. Dit was al een stuk meer in richting mijn zielepad maar ik was niet gelukkig. Het lot leidde mij naar India waar ik in 2004 terecht kwam bij de OO Academy (voorheen Oneness University). Door deze reis en de ontmoeting met een aantal verlichte mensen kreeg ik meer inzicht, begrip en acceptatie voor mezelf.

Ik werd geïnitieerd dat Deeksha gever (en later ook trainer), sinds die tijd begon ik spirituele cursussen te geven en mensen te ondersteunen innerlijk te groeien. Geleidelijk leerde ik om mensen effectief individueel te kunnen ondersteunen. Met mijn heldervoelendheid kan ik meevoelen in de onderliggende blokkades, die vaak gerelateerd zijn aan de familie, en daarin aanreiken wat nodig is voor diepgaande heling en transformatie. 

Eind 2005 maakte ik via een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. In zijn werkruimte, vol met watervitalisers en energieplaten, voelde ik duidelijk een rustige, prettige sfeer. Het water wat ik hier dronk smaakte vol en zacht. Ook mijn lichaam reageerde sterk op water uit een vitaliser, ik werd als het ware op mijn hakken getrokken door de energie van het stromende water en ervoer ontspanning. Naar deze producten en water met deze energie was ik naar op zoek geweest.

Het gebruik van de watervitalisers sloot perfect aan bij mijn visie van transformatie en bewustwording. Immers zoals de mens in het bewustwordingsproces eigenlijk wordt geherstructureerd door het goddelijke zelf wordt ook het water geherstructureerd door de watervitaliser.

Vanuit alle ervaring die ik opdeed besloot ik dat ik meer wilde gaan doen met deze producten. Het was niet echt een bewuste keuze maar meer iets wat mij overkwam en zich natuurlijk ontwikkelde. De mensen waarmee ik in contact was gekomen in India werden mijn klanten en zo kreeg ik bekendheid. Ik begon met de website heerlijk-water.nl en begon daarna met de webwinkel: https://www.heerlijkwater.nl/
Data Deeksha Awakening Training 

Meer achtergronden over mijn bewustwordings-trainingen en spirituele werk
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.