Spirituele Awakening training (met Deeksha initiatie)


Ben jij op zoek naar innerlijke verdieping en een gevoel van vrede en verbondenheid?

De Awakening training helpt je om een krachtige, blijvende verbinding met je hart te maken en een diepere staat van bewustzijn te ervaren. Om voorbij te gaan aan angst en weerstand en te zien dat er liefde in jou is, liefde die van en vóór jou is. En wat is er mooier dan dit in een groep mensen te delen.
 

Wat houdt de training in?

Op de eerste dag van deze bijzondere training gaan we na hoe jij de wereld ziet en ervaart. Dit is sterk afhankelijk van jouw innerlijke toestand. We gaan leren hoe je rust, overvloed en harmonie ervaart en deze eigenschappen ook in je dagelijks leven kunt aantrekken.

Deze helende en transformerende reis wordt gemaakt in een krachtig energetisch veld en een liefdevolle groepsenergie. Je krijgt diepgaande geleide meditaties voor heling van relaties en verbinding met de innerlijke stilte. Je ontvangt krachtige Deeksha’s (energieopdracht om het hart te openen) en de initiatie om zelf Deeksha door te kunnen geven.

Deeksha is een krachtige energieoverdracht vanuit de goddelijke bron die je innerlijk bewustzijn verhoogd en blokkades oplost. De Deeksha zal in combinatie met meditatie en de teachings de verbinding met je hogere bewustzijn op een krachtige manier tot stand brengen en helpen weerstanden op je pad te transformeren.

De 2e dag van de training ontvang je de initiatie om Deeksha-gever te worden ontvangen.
 

Het verhogen van je zelfbewustzijn

In de training ontmoeten we elkaar doormiddel van speelse oefeningen, delen en meditaties.

Tijdens de training leer je:

  • Hoe je in een prachtige toestand van geluk terechtkomt
  • Hoe je relaties heelt
  • De kracht van intentie en bewustzijn toepassen
  • Sterkere verbinding met je hogere bewustzijn te leggen
  • Deeksha geven

Verder komen aan bod ouders, voorouders en voorouderlijnen.

Deze teachings worden informeel en interactief gegeven vanuit persoonlijke ervaringen.

In de krachtige groepsenergie die ontstaat bij de workshop word je eigen zelfbewustzijn verhoogt. Jouw eigen spirituele gidsen werken met jou en helpen in de verhoogde energie jouw eigen thema’s zichtbaar te maken zodat jij deze kan doorvoelen en doorzien.

Voorbeelden van een thema zijn: angst voor tekort, gevoel niet goed genoeg te zijn, denken dat er iets mis met je is, angst om los te laten of juist angst om te verbinden.
Wat het thema ook is, is in wezen niet zo belangrijk. Je leert ieder moment je innerlijke weerstand te transformeren, zodat je steeds vanuit kracht en bewustzijn kunt leven. Op deze manier leer je je eigen vrijheid ontdekken en mensen aan te trekken die bij je passen.
 

Ervaringen van deelnemers

De meeste deelnemers ervaren een enorme verdieping in hun leven als gevolg van de training. Het heeft vaak ook even tijd nodig om te integreren in het dagelijks leven. De training is echt een aanrader om een diepere toestand van bewustzijn in jezelf te laten ontwaken en ervan te kunnen genieten.

’Ik wilde graag even laten weten dat ’t afgelopen training heel veel teweeg heeft gebracht. Voel me echt super! Vond het een heel bijzonder training, met heel bijzondere mensen. Ik merk nu al een verschil in omgang met mensen of met dingen die op m’n pad komen. Gaat echt heel relaxed. Fijn voelt dat! Heb nu ook zo’n zin om naar India te gaan. Nogmaals dankjewel!

Praktisch informatie over de training

De training duurt twee dagen en is op een zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 en uur.
Overnachten kan bij een B&B in de buurt.
 

Graag zelf zorgen voor:

  • Warme sokken of sloffen
  • Pen en papier

Meld je minimaal 3 weken voor de training aan en krijg € 30 korting!

Dit is inclusief initiatie.

Onderaan deze pagina kun je een keuze maken voor de data van het weekend en kun je ook de kortingscode vinden.
Deze code kun je invullen tijdens het bestelproces.

Wil jij meer informatie over dit training voor persoonlijke bewustwording en groei?
Dit kan door te bellen naar 06 28 4140 36

Meer informatie en meer ervaringen van deelnemers op onze website: www.spiritueleverdieping.nl

Spirituele Awakening Training

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 229,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Jos & Sandra - 20-06-2019 14:32

‘Op 9 en 10 februari 2019 hebben we de awakening training meegemaakt. We hadden eigenlijk daarvoor nooit van Deeksha gehoord en kenden Jay ook niet persoonlijk. Wel hadden we ervaring met energiewerk, de nodige spirituele boeken gelezen en zijn al een aantal jaren bezig met zelfrealisatie. Maar dat hadden we eigenlijk helemaal niet nodig.

We gingen blanco de training in en hebben geen minuut spijt gehad. Achteraf vonden we het jammer dat het zo snel afgelopen was. Jay benadert alles vanuit eigen ervaring en dat merk je op de manier waarop hij het weekend leidt. Rustig, met humor als het kan en met veel vertrouwen en respect naar de deelnemers. Het voelde vertrouwd.

We hadden een kleine groep van 4 deelnemers dus er was uitgebreid tijd voor persoonlijke aandacht en het delen van emoties. Steeds weer bracht Jay de aandacht naar het nu en accepteren van wat er is.

Via diverse oefeningen en Deeksha’s heelden we innerlijk kind patronen in relatie tot de ouders en leerden we de achtergrond van de Deeksha energie en hoe deze praktisch zelf te geven. Zonder onnodige theorie of opsmuk blijft Jay dicht bij zichzelf en bij de ervaring van de deelnemers.

Daarnaast is hij eerlijk en oprecht over zijn eigen ontwikkelingsweg. Als het moet neemt hij leiding of laat hij de touwtjes vieren. Met energieplaten en vitalizers in de ruimte was de energie gedurende het weekend hoog.

Er zijn emoties losgelaten en nieuwe inzichten verkregen en de Deeksha energieën en inwijdingen waren een prachtig geschenk. We hebben de juiste basis en tools gekregen om zelf onze weg te vervolgen. Een mooi spiritueel cadeau op weg naar verdere ontwaking. Dankjewel Jay.’

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water