Diverse krachtige Leliveld leiding-watervitalisers

Voor het hele huis, kantoor, bedrijf of andere situatie waar drinkwater gebruikt wordt.
 

Het is belangrijk dat een plek waar u leeft of werkt in harmonie is, zodat je er tot rust en inspiratie kunt komen. De werking van deze leiding-vitalisers zijn tweeledig. Naast het produceren van gevitaliseerd drinkwater heeft deze vitaliser een krachtig harmoniserende invloed op de energie in het hele huis. 

De watervitalisers voor het hele huis worden gemonteerd op uw hoofdwaterleiding, zodat uit elke kraan heerlijk, zacht en gevitaliseerd water stroomt. Onze watervitalisers worden gemonteerd door een monteur die gespecialiseerd is in het monteren van deze vitalisers.
 

Gebruik een leiding-watervitaliser voor het hele huis

 • Om al het water in uw huis te voorzien van een hoge vitaliteit.
 • Om te leven in een omgeving die uw welzijn en gezondheid op alle niveaus stimuleert en ondersteunt. 
 • Om te zorgen voor betere verbinding tussen de mensen in de woning/leefomgeving. 
 • Om u meer op uw gemak te voelen in huis en meer vanuit uw gevoel in het moment te leven. 
 • Als de energie in uw huis zwaar of onprettig aanvoelt en u het gevoel heeft dat er ‘iets’ op u drukt.
 • Om een betere verbinding tussen uw woning en de natuur er omheen te krijgen en uw woonplek rustgevend te laten zijn.
   

Specifieke voordelen van de watervitaliser voor het hele huis

 • Smakelijk hoogvitaal water. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseerd krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde.
 • Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers in ons assortiment, is dat deze vitalisers voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit.
 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aankunnen.
 • Aanzienlijk minder kalkaanslag in de douche, apparaten en in de waterleidingen.
 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.
 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaat u vanzelf meer water drinken. Uw lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo komt u meer en meer in uw lijf en kunt u beter bij uzelf blijven.
 • De informatie van de vitaliser stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen. 
 • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.
 • Transformeert de stralingsbelasting in het water.
 • Gebruikt geen elektriciteit.
 • Blijvende krachtige werking.
 • De watervitaliser hoeft niet te worden opgeladen en heeft geen onderhoud nodig.
 • Kan worden meegenomen bij verhuizing. 
   

Standaard Ourosboros vitaliser
Verstelbare vitaliser Aqua Scettro Regolare
Aqua Oriënte 'd Oro vergulde vitaliser
Aqua Goccia vitaliser
Aqua 'd Oro vergulde vitaliser
Gouden bol vitaliser Aqua Mondiale
 


 

Elke watervitaliser heeft een unieke geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt. Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het waterleidingstelsel door het huis stroomt. We bieden verschillende vormen aan, al dan niet verguld. Elk hebben ze daardoor een unieke energetische werking. U kunt bij elke vitaliser lezen welke energetische werking deze heeft. 

Ervaringen met de leiding-watervitaliser voor het hele huis

Ouroboros Basis watervitaliser:
Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering. Plaatsing betaalbaar, snel en proper. Zeer tevreden. Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.
Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx
*
Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte:
Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en stijl en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling.
Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!
Els de Lange


Alle specifieke voordelen van een leiding-watervitaliser

Meer ervaringen te lezen met de leiding-watervitaliser

Informatie over de optimale combinatie van waterbehandelingen voor het beste drinkwater, zoals ontkalken, filteren en vitaliseren. 

Vraag en antwoord watervitaliser
 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen?

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect wordt gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.
 

Hoe een keuze te maken voor een watervitaliser?

Wij raden aan te kijken naar welke vitaliser u vanzelf toe wordt getrokken, de keus die het eerst bij u opkomt is vaak de juiste. U kunt ook kijken of er een bepaalde vitaliser bij u 'blijft hangen' nadat u de verschillende vitalisers bekeken heeft.

Een andere goede manier om erachter te komen welke watervitaliser goed bij u past is door de afbeelding van de vitalisers van uw keuze uit te printen en dan erop gaan staan en te voelen hoe het lichaam reageert. De watervitaliser waar het lichaam het meeste behoefte aan heeft zal dan de sterkste uitwerking op u hebben in de vorm van dat de energie sterk gaat stromen. Of dat u het gevoel heeft meer in uw lichaam te komen en bijvoorbeeld tintelingen, ontspanning, kippenvel, et cetera ervaart.

Bezoek anders onze pagina met een aantal vragen ter oriëntatie.

U kunt ons natuurlijk altijd raadplegen voor advies voor uw specifieke situatie.

Meer informatie, garantie en installatie
 

 • Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben en alleen tevreden klanten willen, bieden wij 5 jaar garantie op de werking en installatie van de vitaliser. Daarnaast geven we een één jaar geld terug garantie op de 1 duims vitalisers (niet op de 2 en 3 duims) als u niet tevreden bent met de werking (los van installatie, reis en de-installatiekosten).

 • Plaatsing: de vitaliser wordt in de waterleiding achter de watermeter geplaatst (bij voorkeur loodrecht op de aarde, met de brede kant als instroomkant naar beneden en smalle uitstroomkant naar boven) of op bijvoorbeeld de vijverpomp. In uw huis of bedrijfsgebouw vitaliseert hij al het water. Meer informatie over de watervitaliser installatie
   

 • Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd zullen we opnieuw een monster nemen  en zo het verschil in de waterstructuur, waaraan we de vitaliteit kunnen aflezen, zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf 
   

 • De vitaliser heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u voor extra zuiverheid toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, of als het water een bijsmaak heeft.
  Dan kunt u dit combineren met een waterfilter voor het hele huis zodat zowel al het warme als al het koude water uit de kraan gefilterd is. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag.
   

 • Het is ook mogelijk een combinatie aan te schaffen van een vitaliser met een waterfilter voor onder het aanrecht in de keuken in het geval een waterfilter voor het hele huis niet past.
   

 • Maat van de vitaliser: 1 duims (28 mm), kan via koppelingen op 22 en 15 mm waterleiding worden aangesloten.


  Installatiekosten
   

  De hieronder genoemde installatiekosten zijn inclusief btw.  installatie, materiaalkosten,  watermonster, hoogfrequente stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten vanaf Dalfsen (Overijssel).  

  Enkele vitaliser
  De installatiekosten voor een enkele vitaliser zijn € 229,00  

  Vitaliser in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht
  De installatiekosten van een waterfilter onder het aanrecht in combinatie met een vitaliser zijn € 299,00

  Leiding watervitaliser met een waterfilter voor het hele huis
  De installatiekosten van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis zijn € 379,00

  Voor België zijn er 50 euro extra voorrijdkosten.

  De eerste 100 reis kilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd) In het geval dat de installatiekosten vanwege lagere materiaalkosten lager uitvallen dan de standaard installatiekosten, worden deze niet gefactureerd of krijgt u deze terug.

  U kunt de watervitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren. 

  U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link
   

U kunt ons offerteformulier invullen, dan nemen wij contact met u op voor een passende offerte. Wij staan u graag te woord om specifieke vragen te beantwoorden.
 


 

De standaard Ourosboros vitaliser 

Deze vitaliser is de blauwdruk/basis van alle vitalisers en bevat alle informatie die nodig is om gezond water uit uw kranen te laten stromen. De vitaliser voorziet in een krachtige vitale energie die de sfeer in uw leefomgeving verbetert.
Ourosboros is de slang die in zijn eigen staart bijt zodat er een cirkel ontstaat. Deze cirkel staat voor de cyclische werking van de natuur en de eenheid van alles. De cirkel staat ook symbool voor de aarde.
De informatie van deze vitaliser, die in alle vitalisers zit, stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen.
Deze vitaliser is geschikt voor zowel zakelijke als privétoepassing.

De prijs van deze vitaliser is € 1490,- exclusief plaatsing.

De Ourosboros watervitaliser bestellen
 


 

Verstelbare Watervitaliser - Aqua Scettro Regolare

In deze verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen. Stel de vitaliser voor als een ruggengraat. Door de kogel te verdraaien wordt het bewustzijn van de mens op een steeds ander niveau geactiveerd. Bewustzijnsniveau’s die bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor aarding, verbinding, openen van het hart worden, afhankelijk van de stand van de verstelbare bol, versterkt door de trilling die de vitaliser uitzendt. Daardoor kan de vitaliser je helpen groeien in balans en bewustzijn. Dat stelt je in staat een betere verbinding met jezelf en de mensen om je heen te ervaren en meer vanuit je eigen kracht te leven.

Naarmate de kogel meer naar beneden staat wordt het zelfbewustzijn in het lichaam geïntegreerd en wordt je in staat gesteld je vrijer te voelen in het lichaam met meer ruimte tot het  denken. Meestal wordt de vitaliser op het hart afgesteld, waardoor de omgeving en de mensen meer verbinding met elkaar ervaren. Vervolgens wordt de vitaliser geleidelijk naar beneden gedraaid, waardoor je eigen zelfbewustzijn in je fysieke lichaam integreert.  Dit verschilt echter per persoon/gezin.

De prijs van deze vitaliser is € 1590,- exclusief plaatsing.
 

De verstelbare watervitaliser bestellen


    

De Aqua Oriënte 'd oro vitaliser

Deze vergulde vitaliser in de vorm van een vergulde halve bol helpt mensen zich meer verbonden te voelen met zichzelf en elkaar en is ook zeer behulpzaam als iemand erg gevoelig is.
Om extra kracht aan het hart te geven in verbinding met het onderlichaam en de aarde. Hij is tevens bedoeld voor mensen die zich veel tot anderen verhouden en daarbij de focus op het hart hebben. De vergulde laag geeft deze vitaliser extra kracht.
 
De prijs van deze vitaliser is €1859,- exclusief plaatsing.

De Aqua Oriente 'd Oro watervitaliser bestellen
 Aqua Goccia

Deze roestvrij stalen massieve vitaliser heeft dezelfde kracht en functie als de Ouroboros, maar is kleiner en daarom vooral geschikt als de inbouwruimte beperkt is.

De prijs van deze vitaliser is € 1490,- exclusief plaatsing.

De Aqua Goccia watervitaliser bestellen

 

 
   

De Aqua d'Oro vitaliser

Deze vergulde vitaliser is een combinatie van de Ouroboros en de Oriënte d'Oro. Deze vitaliser verbindt de mens op alle niveaus op een sterke en gelijkmatige manier met de aarde. De vergulde laag zorgt ervoor dat de vitaliser een extra krachtige, doch zachte, transformerende werking heeft.

 

De prijs van deze vitaliser is €1859,- exclusief plaatsing.
 

De Aqua d'Oro watervitaliser bestellen


 
Aqua Mondiale - Gouden bol watervitaliser

Deze gouden bol vitaliser is speciaal geschikt voor spirituele centra en situaties waar mensen vanuit het hart contact met elkaar (willen) maken.
De bol staat gelijk aan de wereld en activeert een bewustzijn van eenheid waarin het gevoel van afscheiding is verdwenen.
De vitaliser kan ook worden geplaatst bij bedrijven waar een verschuiving nodig is van macht en wilskracht naar ontspanning en samenwerking.

De prijs van deze vitaliser is €2990,- exclusief plaatsing.

De Aqua Mondiale - Gouden bol watervitaliser bestellen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water