Korte individuele Deeksha sessie

Wil jij ervaren hoe het is om in verbinding te staan met je innerlijke wijsheid? Misschien om na te gaan of een uitgebreidere Deeksha sessie wat voor jou is?

Dan kan een korte individuele Deeksha sessie jou al veel inzicht bieden. Deze sessie is een krachtige liefdevolle energetische verdieping die je ondersteunt in je huidige bewustwordingsproces.
 

Wat gebeurd er tijdens een korte sessie?

We zijn een moment samen in stilte en afstemming. Je kunt de intentie delen waar je de Deeksha voor wilt. Vervolgens leg ik mijn handen een korte tijd op je hoofd waarbij de Deeksha voor jou doorkomt.

De meeste mensen ervaren dat hun energie gaat stromen en dat ze beter contact met hun lichaam krijgen. Innerlijke weerstanden lossen op en meestal voelen mensen een diepe ontspanning.
 

Waarvoor en wat zijn de kosten?

Ik kan Deeksha geven voor:

  • Overvloed (Bhagya Deeksha)
  • Spirituele transformatie, verbinding met je ziel of hoger zelf (Mukthi Deeksha)
  • Ontspanning en healing (healing Deeksha)

Een korte Deeksha sessie duurt ongeveer vijftien minuten.
 

“ Mijn hoofd was erg onrustig toen ik de Deeksha energie ontving. Ik werd even later erg rustig, FIJN!
Toen een bijzondere ervaring: alsof er een lang gefacete kristal boven mijn kruin groeide. Ik hoef er nu maar aan te denken en ik zie dit opnieuw.”

- Malika

Meer informatie op onze website: www.spiritueleverdieping.nl

Korte individuele Deeksha 
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 25,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water