Tuinslang watervitaliser - Leliveld Tuinslang watervitaliser - Leliveld
 Tuinslang watervitaliser - Leliveld Tuinslang watervitaliser - Leliveld
Tuinslang watervitaliser - Leliveld
0 Review | Review toevoegen
Een krachtige vitaliser voor het vitaliseren van water in de tuin of vijver. Wordt geleverd met tuinslang klik koppelingen.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 189,00
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tuinslang watervitaliser - Leliveld

Een krachtige vitaliser voor het vitaliseren van water in de tuin of vijver, wordt geleverd met tuinslang klik koppelingen.


Basisinformatie

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw tuinslang

 • Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het is nu goed opneembaar voor planten, meststoffen worden beter opgenomen en dier voelen zich beter met vitaal water!
 • Hoeft niet te worden opgeladen
 • Eenvoudig te installeren

 • Blijvende krachtige werking

 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing

 • Zonder risico. Niet tevreden: geld terug (binnen drie maanden). Wel tevreden? Dan houdt u hem of ruilt hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren.

Deze tuinslang watervitaliser geeft vitaliserende energie/informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd.

De tuinslang watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de aanrecht inbouw watervitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.  

Lengte: 8 cm (exclusief schroefdraad)
Gewicht: 0,5 kg
 

Installatie

De tuinslang watervitaliser wordt geleverd met twee standaard tuinslangkoppelingen van 15 mm, er worden 2 verloopkoppelingen meegeleverd van 12 naar 15 mm die op de vitaliser worden geschroefd zodat de tuinslangkoppelingen passen.

De tuinslang watervitaliser wordt met de brede kant naar de watertoevoer geplaatst.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.

Deze tuinslang watervitaliser vitaliseert uw tuin, water en planten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water