Beschermende Card tegen straling - BioProtect
12 Reviews | Review toevoegen

Wanneer de BioProtectkaart op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van de omgeving en van computers, gsm, televisie en het stroomnet.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 27,90
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschermende Card tegen straling - BioProtect

BioProtectkaart ter bescherming tegen elektrosmog

Elektrosmog is in onze omgeving een continu en toenemend probleem. Sinds de invoering van de mobiele telefoon is dit nog duidelijker geworden. De door mobiele telefoons veroorzaakte klachten variëren van slaapstoornissen, hoofdpijn, duizeligheid en concentratiestoornissen tot waarschijnlijk zelfs kanker. Diverse wetenschappelijke studies tonen dit aan.

Het merendeel van de mensen neemt elektrosmog niet waar, daardoor is het extra gevaarlijk. Bij elektrische metingen door middel van elektroacupunctuur op het menselijk lichaam wordt iedere vorm van elektrosmog als belastend aangetoond, zelfs een gewone lamp. Deze belasting is echter sterk wisselend per stralingsbron, maar is bijzonder groot bij mobiele telefoons.
 

BioProtect gebruiksaanwijzing


Wanneer de BioProtectkaart op het lichaam gedragen wordt, absorbeert hij de elektrosmog van:

 • de omgeving 

 • computers

 • gsm (tijdens het bellen is de bescherming niet voldoende, wij raden daarvoor de radisafe stralingsticker aan)

 • televisie

 • stroomnet
 • andere stralingsbronnen


Wanneer de bioprotect kaart op de meterkast wordt geplaatst heeft deze qua werking een bereik van ongeveer 10 meter voor het ontstoren van lampen, radio, normale televisies, kabels (apparaten met relatief weinig vermogen). Voor apparaten met meer vermogen zoals ovens, computers, waterkoker, wasmachine, koelkast kunt u de bioprotect sticker gebruiken.

In plaats van de Bioprotectkaart op het lichaam te dragen kunt u hem ook op het betreffende elektrische apparaat aanbrengen, bijvoorbeeld op de kast van de computer, de achterzijde van de monitor of TV of bovenop de magnetron.

Elektroacupunctuurmetingen toonden aan dat de BioProtectkaart een energetisch positieve invloed op het lichaam heeft wanneer hij niet meer dan 5 cm van het lichaam verwijderd is. Sommige, erg gevoelige, mensen vinden deze werking te sterk. In dat geval legt men de BioProtectkaart in de buurt neer of draagt deze slechts tijdelijk op het lichaam.

Voordelen Bioprotect Card

 • werkt uitstekend om de slaapplek te neutraliseren, vooral ook bij kunststof knuffels voor kinderen
 • slijtvast
 • blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen
   

Waarom BioProtect produkten?

Onder andere omdat BioProtect door het Internationaal Instituut voor Elektromagnetische Comptabiliteit (IIREC) op haar positieve werking is getest, IIREC nummer 82/2007. Wilt u hier meer over lezen, klik dan s.v.p. op deze link (in het Duits).
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

 • Wordt als envelop verzonden

 • Verzendkosten € 3,95

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Helma - 16-05-2020 19:24

Gebruik deze kaart altijd bij de laptop en sindsdien heb ik geen last van de straling die eraf komt. Heel fijn. Ik draag hem ook bij mij in het mapje van de telefoon zodat ik ook buiten huis beschermd ben. Ben heel blij met alle producten tot nu toe die ik besteld heb. Energieplaten, stickers, protectkaarten en watervitaliser voor het hele huis. Zeer tevreden. Ook over de service.

Brigitta - 26-03-2019 23:36

Ik kan nou niet zeggen dat ik iets merk.
Ik heb de kaart laten uittesten door mij natuurgeneeskundige maar ze teste ook dat het voor mij niet echt veel doet
Wel wat maar niet echt veel.kan bij een ander wel werken maar voor mij is het minimaal.

Yvonne - 13-08-2018 18:52

Dit is mijn 2e bioprotect card. Deze draag ik op lichaam en de ander ligt in de meterkast.
Gebruik de kaart al jaren en samen met de energieplaat voel ik mij goed beschermd.
Altijd snel geleverd! Prima service

Erna - 30-07-2018 13:12

Sinds de bio kaart op mijn computer ligt, heb ik me na een dag werken nooit meer zo 'raar' gevoeld als voorheen. Dat is heerlijk.

Maria - 27-03-2018 22:42

Ik gebruik sinds kort de Bioprotect in huis als ik thuis ben, en draag hem bij me als ik werk, daar hebben we veel wifi.
Ik vind het lastig te zeggen of ik verschil voel met of zonder kaart. Toch voel ik me meer beschermd zeker op mijn werk, ik zit de hele dag achter de computer. Snachts leg ik hem in de meterkast. Misschien snachts eens op de wifi leggen. Nog even wat dingen uitproberen.

Jeanette - 24-03-2018 11:02

Al jaren heb ik bioprotect kaartjes die draag ik op mijn lichaam en voel me geaard en beschermt tegen elektro smog. De energie plaat en de stralingsstickers voor de mobiel zijn ook een aanrader!

Chantalle - 12-10-2017 16:56

Ik heb sinds kort de Bioprotect in huis en ben er heel erg blij mee, het maakt de energie zo vele malen dragelijker.
tijdens mijn werk ligt hij naast mijn pc en in de avond ligt hij op de tv en direct onder mijn slaapkamer en dat voelt zo goed.
Kan het iedereen aanraden die gevoelig is voor aardstralen of andere straling zoals de Electro smog.

Amra - 25-09-2017 14:00

Ik heb een kaart aangeschaft en in mijn slaapkamer onder matras gelegd en tot nu toe geen verschil gemerkt. Toch heb ik gevoel dat ik snacht bescheremd tegen straling en slaap beter. Uitstekend service en verzending was snel. Zeker een aanrader dit site.

Ineke - 11-01-2017 17:38

Ik draag de bioprotectcard onder mijn voet in mijn sok en het is een prettig idee dat ik nu beschermd ben tegen electrosmog

Jeanette - 15-10-2015 10:49

Had de kaart al een half jaar geleden aangeschaft. Ben sinds de aanschaf Iedere dag geaard en ik hou alle straling op afstand. Kan weer goed slapen en geen zwaar hoofd meer. Voor mijn nichtje die licht autistisch is heb ik het kaartje ook gekocht ze had wifi en kon niet goed slapen. Ze slaapt weer als een roosje. De energie plaat is ook een aanrader!

Luke - 09-07-2015 07:38

moeilijk te zeggen,toch heb ik het gevoel dat ik mij minder gespannen voel,na aanschaf van de BioProtect kaart.

Sean - 24-01-2015 15:07

Al tijd heb ik te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Na een bepaalde test te hebben gedaan bleek dat ik er ontvankelijk was voor de schadelijke effecten van straling. Ikzelf studeer in een gebouw waar wel duizend studenten over de vloer komen. Kun je voorstellen hoeveel mobieltjes en wifi daar aanwezig is? Heb daarna dus zo’n kaartje aangeschaft. Sindsdien is die hoofdpijn en sufheid op school aanzienlijk en merkbaar verminderd.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.