Heerlijk Water producten

 

Waarom is het belangrijk voor ons welzijn om vitaal en gefilterd drinkwater te gebruiken?
 

Helaas leven wij tegenwoordig in een vervuild milieu. Ons (drink)water, onze lucht en ons voedsel zijn door intensieve landbouw, industrie en technologische ontwikkeling belast met allerlei onnatuurlijke stoffen en elektromagnetische straling, waar we niet aan kunnen ontkomen.

We kunnen geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. En wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Ons leidingwater blijkt toch niet zo optimaal van kwaliteit. Het bevat onder andere allerlei resten van chemicaliën, bestrijdingsmiddelen en gebruikte medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen.

Met onze producten kunt u uw drinkwater zuiveren en vitaliseren en kunt u zichzelf beschermen tegen straling. Zo geeft u uw lichaam de mogelijkheid om vitaal te blijven en de invloed van de hedendaagse vervuiling te neutraliseren.

 

Gun uzelf ook het beste met producten die ervoor zorgen dat u:
 

 • Gezond water drinkt dat goed opneembaar is voor het lichaam.
 • Gaat ervaren dat de sfeer in huis verbetert en u beter ontspant.
 • Veel minder wordt beïnvloed door de overal aanwezige stralingsbelasting van apparaten en telefoons.
 • Zich beter en vitaler gaat voelen, meer energie heeft en meer aankan.
 • Zich beter kan ontspannen en daardoor beter informatie kan opnemen.
 • Geen dure plastic flessen water met daarin belastende chemicaliën hoeft te kopen.
 • Extra ondersteund kan worden bij lichamelijk herstel, ontgiften en afvallen.

Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben en alleen tevreden klanten willen, geven we een één jaar geld terug garantie op de vitaliser voor het hele huis als u niet tevreden bent met de werking (los van installatie, reis en dé-installatiekosten).
Voor specifiek advies en informatie kunt u contact met ons opnemen of een offerte voor een waterbehandelingsysteem voor uw hele huis aanvragen. Hier leest u meer over drinkwater behandelen.

 


Recente ervaringen met de watervitaliser
 

Ouroboros Hele Huis Watervitaliser:
Telefonisch contact is goed, duidelijke informatie vanuit Jay. Top service op alle gebieden! De installatie verliep uitstekend en het belangrijkste: het water smaakt zacht, zuiver en heeeerlijk!!
Amad 
*  
Ik had al een vitaliser op de kraan maar heb onlangs een waterfilter en vitaliser op de leiding laten plaatsen. Had ik eerder moeten doen, nooit gedacht dat het zo'n verschil zou maken met douchen. Heerlijk!
Fred Struik 
*
Aqua Oriente Vitaliser:
Wij wilden graag de plastic berg aan waterflesjes verminderen door zelf goed water en dan met name gefilterd met bubbels te maken vanuit de waterkraan. Na wat uitzoekwerk bij Jay terecht gekomen. Hij geeft goed advies, luistert en is enthousiast. Uiteindelijk ook voor een vitalizer gegaan op de hoofdleiding en een waterfilter op de keukenkraan, met de gedachte dat enige rust en extra energie wel welkom zouden zijn (met een gezonde dosis scepsis). De installatie is dik 2 maanden geleden gedaan en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen, belangrijkste is dat ik gedurende de dag echt moe kon worden, met name na de lunch, en daar heb ik helemaal geen last meer van gehad. Haardos heeft echt meer volume, en dat was echt futloos. En de jongste van 11 slaapt tegenwoordig zonder nachtmerries. Douchewater is veel zachter en het water dat we drinken heerlijk fris. Mijn mannen in huis wisten niet van de installatie maar merkte direct verschil. Zeker doen dus, ook als je niet thuis bent in energievelden en spirituele dingen maar gewoon meer energie wilt en aan je gezondheid wilt werken.
Susanne 

 • ideal.jpg
 • mastercard.jpg
 • visa.jpg
 • maestro.jpg
 • bancontact.jpg
 • vitaal%20drinkwater%20betalen%20paypal.jpg

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water