Installatie leidingvitaliser/filter hele woning

De leidingvitaliser voor op de hoofdleiding wordt door een bekwame monteur in uw woning achter de watermeter op de waterleiding geïnstalleerd. De vitaliser kan ook worden geplaatst in een bedrijfsgebouw, kantoor of bij de aanvoerleiding van een vijver of zwembad. 

Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd kunnen we opnieuw een monster nemen en de verschillen zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf
De installatie is inclusief een stralingsmeting. We brengen eventuele schadelijke hoogfrequente elektromagnetische straling in kaart en dragen oplossingen aan.

Als de vitaliser is geplaatst kan er een aanpassingstijd zijn aan de nieuwe energie waarbij uw lichaam zich balanceert, oude energie loslaat en kan gaan ontgiften.

Installatiekosten
 

De hieronder genoemde installatiekosten zijn inclusief btw.  installatie, materiaalkosten,  watermonster, hoogfrequente stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten vanaf Dalfsen (Overijssel).  

Enkele vitaliser

De installatiekosten voor een enkele vitaliser zijn € 229,00  

Vitaliser in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht

De installatiekosten van een waterfilter onder het aanrecht in combinatie met een vitaliser zijn €300,00

Leiding watervitaliser met een waterfilter voor het hele huis

De installatiekosten van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis zijn € 379,00

Voor België zijn er 50 euro extra voorrijkosten.

De eerste 100 reis kilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd) 

Behalve de verstelbare vitaliser, kunt u een vitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren. 


U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link


In het geval dat de installatiekosten vanwege lagere materiaalkosten lager uitvallen dan de standaard installatiekosten, worden deze niet gefactureerd of krijgt u deze terug.
 Johan doet de installatie en stralingsmeting en geeft ook advies vanuit zijn jarenlange ervaring.
 

Instructie video installatie hele huis watervitaliser/filter


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water