Oorzaken elektromagnetische straling uitgelegd

Oorzaken elektromagnetische straling uitgelegd

De biologische effecten van zwakke elektromagnetische velden
Problemen en oplossingen

Dr. Andrew Goldsworthy, maart 2012
vertaald door Peter van der Vleuten, augustus 2013
 
Voorwoord
Ik ben voormalig docent aan het Imperial College in Londen, na Oxford en Cambridge de derde universiteit van het Verenigd Koninkrijk en gerenommeerd om haar expertise op het gebied van elektrotechniek en gezondheid. Ik heb vele jaren besteed aan het bestuderen van de calciumhuishouding in levende cellen en hoe cellen, weefsels en organismen worden beïnvloed door elektrische en elektromagnetische velden.
 
In dit artikel wil ik in lekentaal proberen uit te leggen hij uit hoe zwakke elektromagnetische velden van mobiele telefoons, draadloze telefoons en WiFi ernstige gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van mens en dier. Dit houdt schade in aan klieren, met als gevolg obesitas en aanverwante stoornissen, chronische vermoeidheid, autisme, toename van allergieën en meervoudige chemische gevoeligheden, vroegtijdige dementie, DNA-schade, verlies van vruchtbaarheiden kanker.
 
Dit alles gebeurt op niveaus van straling waarvan onze overheden en de telefoonbedrijven zeggen dat ze veilig zijn, omdat de straling te zwak is om significante verwarming te veroorzaken.
 
Dit is het enige criterium dat ze gebruiken om de veiligheid te beoordelen. In feite brengt het directe elektrische effect op onze cellen, organen en weefsels veel meer schade aan bij energieniveaus die honderden of duizenden malen lager kunnen zijn dan die door significante oververhitting. Dit noemen we de niet-thermische effecten.
 
Tot op heden doen onze regering en onze gezondheidsautoriteiten niets om ons
hier tegen te beschermen.

hele artikel: Oorzaken elektromagnetische straling uitgelegd

Tips over straling bescherming en straling beschermende producten
      08-05-2017 13:22     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Jv kivits -  16-09-2020

En? Dus? Ik weet dat allang, en vele met mij. Ik denk graag in oplossingen, niet in problemen. Er staat niks over een goed bestudeerde oplossing van deze meneer. Jammer!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies