Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld
Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld
Aqua Mondiale - watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld
3 Reviews | Review toevoegen
Deze gouden bol watervitaliser is speciaal geschikt voor spirituele centra en diepgaande spirituele groei. De bol draagt de energie van eenheid met alles in zich.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 2.990,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aqua Mondiale watervitaliser voor spirituele centra - Leliveld

Deze gouden bol watervitaliser is speciaal geschikt voor spirituele centra en diepgaande spirituele groei. De bol draagt de energie van eenheid met alles in zich. De bol staat gelijk aan de aarde, maar ook aan de kosmos, en activeert een bewustzijn van eenheid waarin het gevoel van afscheiding is verdwenen.

Het is belangrijk om deze vitaliser te kopen wanneer je daar zelf ook echt een duidelijk gevoel bij hebt. De vitaliser heeft een hogere energie en het is essentieel dat je zelf in een duidelijke spirituele ontwikkeling bent waar je verder in wilt groeien. Op die manier kan de vitaliser zijn energie goed kwijt en een krachtige transformatie voor jezelf, je gezin en de omgeving teweegbrengen.

De vitaliser kan ook worden geplaatst bij bedrijven waar een verschuiving nodig is van macht en wilskracht naar ontspanning en samenwerking.

Kernwoorden: overgave, eenheid, harmonie, ruimte, rust

De Aqua Mondiale watervitaliser heeft een Bovis waarde van 238.000.
Daarnaast werkt de vitaliser sterker bewustwording van de onderliggende eenheid van alles dan andere vitalisers.

Materiaal en afmetingen watervitaliser

Materiaal

RVS, goud (verguld)

L x B bol

15 x 15 cm

Hoogte

25 cm

Diameter

15 cm

Gewicht

2 kg

 

De watervitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt.

Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het leidingstelsel door het huis stroomt.

Het effect is een rustigere sfeer in huis. Deze energie van de vitaliser is van blijvende waarde voor alles wat leeft. De aarde, het water en de werk- en leefomgeving van de mens komen daardoor in harmonie.

Door het gebruik van vitaal water kunnen lichaamsvreemde stoffen en stress sneller worden afgevoerd.  

Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat een vitaliser voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit.

Stelt u zich voor dat u uit een drukke stad het bos inloopt. Dat geeft u een heel andere rustigere gevoelsbeleving. Op dezelfde manier geeft de vitaliser u en uw huis ook een veel harmonieuzer gevoel.

De leiding-watervitaliser creëert dus een permanente, krachtig voelbare, positieve invloed heeft op de complete energie van de omgeving. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed.
 

Waarom een leiding-watervitaliser voor het hele huis te gebruiken?
 

 • Om al het water in uw huis te voorzien van een hoge vitaliteit.

 • Om te leven in een omgeving die uw welzijn en gezondheid op alle niveaus stimuleert en ondersteunt.

 • Om te zorgen voor betere verbinding tussen de mensen in de woning/leefomgeving.

 • Om u meer op uw gemak te voelen in huis en meer vanuit uw gevoel in het moment te leven.

 • Als de energie in uw huis zwaar of onprettig aanvoelt en u het gevoel heeft dat er ‘iets’ op u drukt.

 • Om een betere verbinding tussen uw woning en de natuur er omheen te krijgen en uw woonplek rustgevend te laten zijn.
   

Specifieke voordelen van de watervitaliser voor het hele huis
 

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aankunnen.

 • Aanzienlijk minder kalkaanslag in de douche, apparaten en in de waterleidingen.

 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.

 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaat u vanzelf meer water drinken. Uw lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo komt u meer en meer in uw lijf en kunt u beter bij uzelf blijven.

 • De informatie van de vitaliser stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen.

 • Smakelijk hoogvitaal water. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde.

 • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.

 • Transformeert de stralingsbelasting in het water.

 • Gebruikt geen elektriciteit.

 • Blijvende krachtige werking.

 • De watervitaliser hoeft niet te worden opgeladen en heeft geen onderhoud nodig.

 • Kan meegenomen worden bij verhuizing.

 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen?

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect wordt gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.


Hoe een keuze te maken voor een watervitaliser?

Wij raden aan te kijken naar welke vitaliser u vanzelf toe wordt getrokken, de keus die het eerst bij u opkomt is vaak de juiste. U kunt ook kijken of er een bepaalde vitaliser bij u 'blijft hangen' nadat u de verschillende vitalisers bekeken heeft.
Bezoek anders onze pagina met een aantal vragen ter oriëntatie.

U kunt ons natuurlijk altijd raadplegen voor advies bij uw specifieke situatie.
 

Meer informatie, garantie en installatie
 

 • Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben en alleen tevreden klanten willen, bieden wij 5 jaar garantie op de werking en installatie van de vitaliser. Daarnaast geven we een één jaar geld terug garantie als u niet tevreden bent met de werking (los van installatie, reis en de-installatiekosten).
   

 • Plaatsing: de vitaliser wordt in de waterleiding achter de watermeter geplaatst (bij voorkeur loodrecht op de aarde, met de brede kant als instroomkant naar beneden en smalle uitstroomkant naar boven) of op bijvoorbeeld de vijverpomp. In uw huis of bedrijfsgebouw vitaliseert hij al het water. Meer informatie over de watervitaliser installatie
   

 • Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd zullen we opnieuw een monster nemen  en zo het verschil in de waterstructuur, waaraan we de vitaliteit kunnen aflezen, zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf 
   

 • De vitaliser heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u voor extra zuiverheid toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, of als het water een bijsmaak heeft. Dan kunt u dit combineren met een waterfilter voor het hele huis zodat zowel al het warme als al het koude water uit de kraan gefilterd is. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag.
   

 • Het is ook mogelijk een combinatie aan te schaffen van een vitaliser met een waterfilter voor onder het aanrecht in de keuken in het geval een waterfilter voor het hele huis niet past.
  Onderaan of naast deze pagina staan vitaliser/filter combinaties (met korting).

 • Maat van de vitaliser: 1 duims (28 mm), kan via koppelingen op 22mm en 15 mm waterleiding worden aangesloten.


  Installatiekosten
   

  De hieronder genoemde installatiekosten zijn inclusief btw.  installatie, materiaalkosten,  watermonster, hoogfrequente stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten vanaf Dalfsen (Overijssel).  

  Enkele vitaliser
  De installatiekosten voor een enkele vitaliser zijn € 229,00. 

  Vitaliser in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht
  De installatiekosten van een waterfilter onder het aanrecht in combinatie met een vitaliser zijn € 299,00.

  Leiding watervitaliser met een waterfilter voor het hele huis
  De installatiekosten van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis zijn € 379,00.

  Voor België zijn er 50 euro extra voorrijkosten.

  De eerste 100 reiskilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd) In het geval dat de installatiekosten vanwege lagere materiaalkosten lager uitvallen dan de standaard installatiekosten, worden deze niet gefactureerd of krijgt u deze terug.

  U kunt de watervitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren. 

  U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link
   

  Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending gratis en verzekerd.

 

Breng eenheid in uw leef- of werkomgeving met de Aqua Mondiale watervitaliser. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Nik van Luijtelaar - 18-02-2021 22:55

Fantastisch product, waarmee niet alleen de bewoners en diens gasten bij gebaat zijn, maar ook het pand zelf. 1 van de 5 natuurlijke elementen op Aarde en ons leven is water; deze investering dubbel en dwars waard.

Rosa - 11-02-2021 16:48

Na lang wikken en wegen hebben we voor de Aqua Mondiale gekozen voor in ons woonhuis. Jay was meer dan behulpzaam en geduldig en dacht goed mee met onze situatie. Het voelde gek om de Mondiale te laten installeren in huis terwijl hij bedoeld is voor spirituele centra, maar het bleek absoluut de juiste beslissing te zijn.

De installatie verliep vlekkeloos, Johan is een hele bijzondere man met zeer veel kennis, zowel technisch als spiritueel. De rust waarmee hij zijn werk deed en een harmonisch geheel maakte van het leidingwerk, was een groot voorbeeld voor me om zelf meer rust en geduld in mijn leven en werk te brengen. De stralingsmeting wees uit dat onder andere de AppleTV veel straling afgaf, dus er is gelijk een sticker op geplakt om de straling ronder en minder schadelijk te maken.

Na de installatie van de vitaliser voelde het huis langzaamaan veel rustiger, bijna gelijk aan een tempel. Mensen die het huis binnenstappen merken dit ook op. Direct na de installatie voelde ik dat er zware energie uit mijn lichaam werd losgetrild en dit blijkt een doorgaand proces te zijn. Bij de eerste slok van het water vormde er voor mijn ogen een beeld van een rivier die uitstroomde uit een bergmeer met drijvende ijsbergen. Mijn partner kwam later thuis, en had, afzonderlijk van mij, hetzelfde beeld voor ogen! De eerste dagen kon hij niet stoppen met water drinken. Het was alsof we het bestaande water in ons lichaam langzaamaan vervingen door het vitale water.

Het water smaakt ronder (als dit mogelijk is) en de SodaStream waarmee we dubbelwater maakten staat inmiddels te verstoffen. Het water is zoveel lekkerder. Het is bijna alsof je een goed glas wijn drinkt. Ik kon het zelf bijna niet geloven, maar familie en vrienden beamen dit. We merken daarnaast een opgewekter en vitaler gevoel, alsof het lichaam lichter is. Yoga strekkingen gaan makkelijker en geestelijk voelen we ons scherper. Ook de Kefir groeit harder. Omdat het een vitaliser voor het hele huis is, merken we daarnaast verschil met douchen, de huid blijft zachter en ons haar heeft meer volume.

Het grootste verschil merkte ik toen ik een avond goed was doorgezakt bij een vriend. Ik lag bij hem te creperen op de bank en ik kon alleen maar denken aan het water van thuis. Met elke slok die ik van het normale kraanwater nam voelde ik me slechter. Toen ik eindelijk thuis was en van het vitale dronk voelde ik heel sterk dat dit water je echt beter laat voelen!

Mariska Jak - 13-12-2017 12:02

De watervitaliser aqua mondiale is in mijn praktijk geĂŻnstalleerd.
Het was niet alleen een technisch gebeuren. Ik was blij met de professionele en spirituele service van de installateur.
Direct na installatie voelde ik de energie in mijn lichaam duidelijker stromen en was ik ontroerd; het voelde als thuiskomen bij mezelf.
Bezoekers van mijn praktijk bevestigen een sterk gevoel van landen, geaard zijn, in rustig vaarwater verkeren, uit je hoofd gaan, zorgeloosheid.

Enkele uitspraken van deelnemers van Vitaliteitsweken (vijfdaagse retraite):
- Ik voel me als een Michelinmannetje die leegloopt.
- Het is stiller in mijn hoofd.
- Sinds ik bij jou ben kan ik mij beter met mezelf verbinden.
Deze vitaliser met hoge energietrillingen laat mijn cliënten nog sneller door processen gaan en daar pluk ik ook de vruchten van.
Mariska Jak, Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium
www.PoortnaarGeluk.nl

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water