Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld
Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld
Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld
16 Reviews | Review toevoegen
In deze verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.590,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verstelbare watervitaliser voor het hele huis - Aqua Scettro Regolare - Leliveld

In deze verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen. Stel de vitaliser voor als een ruggegraat. Door de kogel in te stellen op het niveau wat op dat moment belangrijk is wordt de ontwikkeling van het bewustzijn van de gebruiker op het juiste niveau ondersteund.

Bewustzijnsniveau’s die bijvoorbeeld verantwoordelijkheid zijn voor aarding, verbinding, openen van het hart, worden afhankelijk van de stand van de verstelbare bol, versterkt door de trilling die de vitaliser uitzendt. Daardoor kan de vitaliser je helpen groeien in balans en bewustzijn. Dat stelt je in staat een beter verbinding met  jezelf en de mensen om je heen te ervaren en meer vanuit je eigen kracht te leven .

De vitaliser wordt standaard door ons ingesteld op de juiste hoogte, vaak is dit realtief laag om de mens te helpen zijn zelfbewustzijn in het lichaam te integreren. Op deze wijze wordt u in staat gesteld om u vrijer te voelen in het lichaam met meer ruimte tot het denken.

U kunt altijd terzijnertijd advies vragen in verband met wijziging van de instelling, wij kunnen u daarmee helpen.

Normaal gesproken wordt deze verstelbare vitaliser in verband met de instelling door ons geïnstalleerd.

Kernwoorden: flexibiliteit, aanwezigheid, beweging, focus

De verstelbare vitaliser heeft afhankelijk van de instelling een bovis waarde variërend van 169.000-211.000
 

Materiaal en afmetingen verstelbare watervitaliser

Materiaal

RVS,

L x B

7,5 x 7,5 cm

Hoogte

21 cm

Diameter

7,5 cm

Gewicht

3 kg

 

Uitgebreide algemene informatie over de vitaliser voor het hele huis
 

De verstelbare watervitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt.

Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het leidingstelsel door het huis stroomt.

Het effect is een rustigere sfeer in huis. Deze energie van de vitaliser is van blijvende waarde voor alles wat leeft. De aarde, het water en de werk- en leefomgeving van de mens komen daardoor in harmonie.

Door het gebruik van vitaal water kunnen lichaamsvreemde stoffen en stress sneller worden afgevoerd.  

Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat een vitaliser voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit.

Stelt u zich voor dat u uit een drukke stad het bos inloopt. Dat geeft u een heel andere rustigere gevoelsbeleving. Op dezelfde manier geeft de vitaliser u en uw huis ook een veel harmonieuzer gevoel.

De leiding-watervitaliser creëert dus een permanente, krachtig voelbare, positieve invloed heeft op de complete energie van de omgeving. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed.
 

Waarom een leiding-watervitaliser voor het hele huis te gebruiken?
 

 • Om al het water in uw huis te voorzien van een hoge vitaliteit.

 • Om te leven in een omgeving die uw welzijn en gezondheid op alle niveaus stimuleert en ondersteunt.

 • Om te zorgen voor betere verbinding tussen de mensen in de woning/leefomgeving.

 • Om u meer op uw gemak te voelen in huis en meer vanuit uw gevoel in het moment te leven.

 • Als de energie in uw huis zwaar of onprettig aanvoelt en u het gevoel heeft dat er ‘iets’ op u drukt.

 • Om een betere verbinding tussen uw woning en de natuur er omheen te krijgen en uw woonplek rustgevend te laten zijn.
   

Specifieke voordelen van de verstelbare watervitaliser voor het hele huis
 

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aankunnen.

 • Aanzienlijk minder kalkaanslag in de douche, apparaten en in de waterleidingen.

 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.

 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaat u vanzelf meer water drinken. Uw lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo komt u meer en meer in uw lijf en kunt u beter bij uzelf blijven.

 • De informatie van de vitaliser stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen.

 • Smakelijk hoogvitaal water. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde.

 • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.

 • Transformeert de stralingsbelasting in het water.

 • Gebruikt geen elektriciteit.

 • Blijvende krachtige werking.

 • De watervitaliser hoeft niet te worden opgeladen en heeft geen onderhoud nodig.

 • Kan meegenomen worden bij verhuizing.

 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen?

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect wordt gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.
 

Hoe een keuze te maken voor een watervitaliser?

Wij raden aan te kijken naar welke vitaliser u vanzelf toe wordt getrokken, de keus die het eerst bij u opkomt is vaak de juiste. U kunt ook kijken of er een bepaalde vitaliser bij u 'blijft hangen' nadat u de verschillende vitalisers bekeken heeft.
Bezoek anders onze pagina met een aantal vragen ter oriëntatie.

U kunt ons natuurlijk altijd raadplegen voor advies bij uw specifieke situatie.
 

Meer informatie, garantie en installatie
 

 • Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben en alleen tevreden klanten willen, bieden wij 5 jaar garantie op de werking en installatie van de vitaliser. Daarnaast geven we een één jaar geld terug garantie als u niet tevreden bent met de werking (los van installatie, reis en de-installatiekosten).
   

 • Plaatsing: de vitaliser wordt in de waterleiding achter de watermeter geplaatst (bij voorkeur loodrecht op de aarde, met de brede kant als instroomkant naar beneden en smalle uitstroomkant naar boven) of op bijvoorbeeld de vijverpomp. In uw huis of bedrijfsgebouw vitaliseert hij al het water. Meer informatie over de watervitaliser installatie
   

 • Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd zullen we opnieuw een monster nemen  en zo het verschil in de waterstructuur, waaraan we de vitaliteit kunnen aflezen, zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf 
   

 • De vitaliser heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u voor extra zuiverheid toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, of als het water een bijsmaak heeft.
  Dan kunt u dit combineren met een waterfilter voor het hele huis zodat zowel al het warme als al het koude water uit de kraan gefilterd is. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag.
   

 • Het is ook mogelijk een combinatie aan te schaffen van een vitaliser met een waterfilter voor onder het aanrecht in de keuken in het geval een waterfilter voor het hele huis niet past.

  Onderaan of naast deze pagina staan vitaliser/filter combinaties (met korting).

 • Maat van de vitaliser: 1 duims (28 mm), kan via koppelingen op 22 en 15 mm waterleiding worden aangesloten.


  Installatiekosten
   

  De hieronder genoemde installatiekosten zijn inclusief btw.  installatie, materiaalkosten,  watermonster, hoogfrequente stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten vanaf Dalfsen (Overijssel).  

  Enkele vitaliser
  De installatiekosten voor een enkele vitaliser zijn € 229,00  

  Vitaliser in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht
  De installatiekosten van een waterfilter onder het aanrecht in combinatie met een vitaliser zijn € 299,00

  Leiding watervitaliser met een waterfilter voor het hele huis
  De installatiekosten van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis zijn € 379,00

  Voor België zijn er 50 euro extra voorrijkosten.

  De eerste 100 reiskilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis. Daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd) In het geval dat de installatiekosten vanwege lagere materiaalkosten lager uitvallen dan de standaard installatiekosten, worden deze niet gefactureerd of krijgt u deze terug.

  U kunt de watervitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren. 

  U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link
   

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.
 • Dit product word verzekerd verzonden.
In deze verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Judith - 22-09-2022 09:07

Ik ben ontzettend blij met de Verstelbare-Watervitaliser-Aqua-Scettro-Regolare.
Het is elke dag een feest om gezond water voor het hele huis te hebben.
Vroeger was het water in huis verschrikkelijk vies en stonk ook. Als ik een was draai kwamen er bruine vlekken op de kleding en de wasmachine stonk, nu heb ik dat helemaal niet meer.
Ik kan niet genoeg zeggen, hoe blij ik ben, met de watervitaliser, ook is er een rust in mijn huis,
Als je vragen hebt, helpt Jay je ook heel goed.

Esther - 13-06-2022 09:45

Ik ben erg tevreden over de watervitaliser Van Leliveld en Heerlijk water. Ik heb deze aangeschaft in combinatie met een waterfilterpatroon onder het aanrecht. Al bij het plaatsen kon ik het effect van de vitaliser op mijn energie voelen toen ik deze vast hield. Eenmaal geïnstalleerd merk ik dat het water zachter en lekkerder is. Ook mijn huid is extra zacht geworden en het water voelt prettig en schoon om te drinken.

Frank - 22-03-2022 09:17

Een jaar geleden hebben we een kraanvitaliser via Leliveld in Dalfsen laten plaatsen op de keukenkraan en op advies te laten gebeuren wat er gebeurde.

Door het fijne zachte water en geloof in het achterliggende proces, ontstond enige tijd geleden de behoefte om van dit principe te genieten in de hele woning, evt. met filters.

Na een paar keer contact gehad te hebben met Johan, over de mogelijkheden en noodzaak van het plaatsen van filters kwam door zijn advies "Heerlijk Water" in beeld.

Met Jay heb ik een paar keer erg prettig afgestemd over de verschillende mogelijkheden hiervoor en we zijn nu erg blij met heerlijk water in de hele woning met filters, in het keukenkastje en op de douche kraan.

De montage, afstelling en uitleg door Johan, was uitstekend en is erg gewaardeerd.

Heerlijk Water, een aanrader!

Leonie - 10-02-2021 12:58

Wij vinden dat het water makkelijker drinkbaar is.
Daarnaast is mijn haar soepeler en minder droog dan voorheen.

Hans Bal - 08-05-2018 12:57

Beste Jay,

Zoals je weet ben ik op 13 december 2016 geconfronteerd met keelkanker. Ik hoef niemand te vertellen wat de impact is wanneer een arts je mededeelt dat er kanker is geconstateerd. Gelukkig ga ik niet passief in een hoek zitten en laat mij niet uitsluitend behandelen door de reguliere geneeskunde. Zeer vaardig deze geneeskunde, maar ook onder grote invloed van Big Farma (geld!).

In mijn zoektocht stuitte ik op een aantal Japanse onderzoeken waarin de waarde van gevitaliseerd water werden beschreven, met name op het gebied van gezondheid.
Uiteindelijk ben ik bij jou terecht gekomen en jij was direct bereid mij met een bezoek te vereren. Na een goed gesprek heb jij in mijn huis een aantal spanningsvelden kunnen traceren, die wellicht een slechte invloed zouden kunnen hebben op de gezondheid van mijn gezin en uiteraard ook op mijn ziekte.

Ik heb toen direct de knoop doorgehakt en ik heb ten eerste een vitaliser (Aqua Scettro Regolare) aangeschaft. Bovendien een Aquaphor waterfilter, stralingstickers en de Energieplaat Lamina Radiazone. Op de energieplaat na heb ik alles conform voorschriften gebruikt. De energieplaat heb ik, en dat doe ik nog steeds, geplaatst onder mijn kussen. Af en toe breng ik deze plaat in contact met de aarde om te ontladen.

Direct ontstond er in mijn huis een bepaalde ontspanning, ik maakte mij direct minder zorgen over mijn ziekte, en het water smaakte veel beter. Een week later ben ik met de behandeling gestart in het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De behandeling betrof 35 bestralingen van een lymfeklier in mijn hals een een bepaald keelgebied.

Inmiddels ben ik meer dan een jaar verder is is gelukkig de kanker tot nu toe volledig verdwenen. Wat echter het meest verraste was dat ik bijna geen last heb gehad van de toch wel zware behandeling. Het hoofd-hals gebied is een van de meest kwetsbare plekken van je lichaam en de beschrijving van de te verwachten klachten maken je niet bepaald vrolijk. De oncoloog vroeg zelfs aan mijn vrouw hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en de logopedist heeft geen enkele achteruitgang van mijn slik- en spreekvermogen geconstateerd. Verdere logopedische behandeling had dan ook geen enkele zin meer. Bovendien is mijn gebid volledig in tact gebleven.

Ik ben dan uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het contact met jou en met de aangekochte producten een belangrijke bijdrage hebben geleverd op mijn situatie tijdens en na de behandeling van mijn ziekte. Ik zal dan ook voorlopig altijd gebruik blijven maken van deze producten, en mocht ik ook een keer verhuizen, de vitaliser zal ik altijd meeverhuizen naar mijn nieuwe huis!

Ik kan iedereen dan ook aanraden deze producten te gebruiken en niet alleen als je kampt met een aandoening, maar zeker ook voor je algehele welbevinden.
Het rest mij even om jou persoonlijk te bedanken voor je bezoek en levering van de producten. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn genezing.
Uiteraard kan iedereen mij contacten op telefoonnummer: 06-55781048.

Met vriendelijke groet, Hans Bal

Ellen - 02-05-2018 16:20

Wij zijn veel geaarder en mijn praktijk betere resultaten met onze behandelingen.
Heel blij dat we een vitalizer zowel privé als in de praktijk hebben laten plaatsen.

F. en T. Everts - 23-08-2017 10:35

Wij zijn heel tevreden met de watervitaliser.

Heerlijk zacht water en lekker water om te drinken.

De glazen ruiten in de badkamer zijn weer helder en alles is met minder kalk.

Minder zeep en shampoo gebruik etc.

G. Veldhorst - 03-07-2017 13:51

Ik ben tevreden over de watervitaliser maar het is niet zo dat ik daar veel mee bezig ben .
Ik kan hem wel als energie voelen als ik er met mijn handen bij kom.
Het water smaakt ook beter .

Dus mijn rapport cijfer is een dikke 8 !

Manja - 01-03-2017 22:28

Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.

Ben na een zware periode (scheiding, alleen gaan wonen, gezondheidsproblemen) in oktober ingestort en voelde me aldoor ‘wiebelig’. Het woord ‘ontworteld’ kwam niet voor niks in me op. Ik voelde me als een plantje dat zonder kluit was overgeplant. Heel kwetsbaar. Ook alsof ik niet meer helemaal in mijn lijf zat ofzo.

Toen Johan de vitaliser instelde, bijna op zijn laagst (en ik had zelf al het vermoeden dat dat nodig was) voelde het alsof in aan mijn hakken in de grond werd getrokken.

Ik voel me sindsdien anders. Steviger. Ben er blij mee!

Wat ik je nog wil vertellen is hoe ik er toe kwam om juist voor een Leliveld vitaliser te kiezen. Want dat ging op een heel bijzondere manier.

Ik kwam op internet een boel info tegen en zag door de bomen het bos niet. Wat moest ik nou kiezen. Ik overwoog mijn coach te vragen om advies maar wist al wat ze zou gaan zeggen, nl dat ik dat zelf moest voelen. Nou, ik voelde niks.

Ik besloot het gewoon te vragen. Aan mijn innerlijke bron, mijn gidsen, het universum, wat dan ook: ‘Mag ik hier een antwoord over ontvangen. Over wat voor mij de beste keuze is’.

Vervolgens kreeg ik een beeld van lelies. Witte lelies. Ik wist niet wat ik er mee moest. Was het de bedoeling dat ik witte lelies om de waterleiding ging visualiseren? Ik voelde geen ‘ja’. Had ook het idee dat dat niet krachtig genoeg zou zijn. Het bleef een paar dagen hangen. En toen zat ik weer informatie te lezen. Dit keer op jouw site. Het duurde even en toen viel het kwartje: lelies, Leliveld! Wauw! Ik voelde het in mijn hele lijf… zo gaaf! Dit voelde voor mij als een onmiskenbaar ‘ja’.

Even later heb ik je gebeld om een afspraak te maken.

Albers acupunctuur - 29-06-2016 12:31

Ik heb enkele dagen geleden de Regolare geplaatst en ben er erg tevreden over. Wat een verschil! Voor het plaatsen had ik nog even een glas water uit de kraan getapt en heb deze vergeleken met het water uit de kraan met de vitaliser geplaatst. Het water is veel zachter en voelt veel energieker. Ook moeten we minder zeeppoeder in de wasmachine doen omdat het veel meer gaat schuimen.

Roger - 15-03-2016 16:56


Inmiddels hebben we 10 maanden de vitaliser in huis. Ik kan met zekerheid stellen dat ik minder hoef te niezen en volgens mijn vrouw is het snurken minder (luidruchtig). vanaf maart staat de vitaliser op chakra 6 - dat bevalt ons het beste. chakra 7 leverde nogal wat hoofdpijn op - binnenkort niet meer hopelijk 1 tot 2 liter drink ik dagelijks en als ik ander water drink merk ik het meteen. onze kat drinkt ook meer water merk ik en het vitale water zit nu ook in het cv-systeem. Ik vind het een van de meest waardevolle aankopen die we ooit gedaan hebben. Dat wou ik even kwijt

Reactie na 4 jaar:
De tevredenheid is nog steeds 5 en de ervaringen zijn nog steeds van toepassing. De laatste 2 jaar (of wellicht wat langer al) staat deze op chakra 7. Er hangt een mooie energie en merk aan mensen die er zich onprettig bij voelen niet meer of minder vaak op bezoek komen. Ook dat ruimt de vitaliser op :-)

groetjes, Roger

Karen - 13-02-2016 19:06

De installatie is prima verlopen en ben erg dankbaar dat de vitaliser op mijn pad is gekomen. Ik heb ook de vitaliseerpen dus vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gevitaliseerde dranken gedronken ik heb een dikke week behoorlijke ontgiftings verschijnselen gehad om me daarna alleen maar fitter te voelen en nu heb ik de luxe dat het vitale water uit de kraan komt ik voel veel meer rust als voorheen en zit lekker in mij vel en ik voel dat het bewustwordings proces waarin ik inzit weer verder gaat.

En verder smaakt het water goddelijk en is een weldaad voor huid en haar. Ik ben dus erg tevreden en verheug op alles wat nog komen gaat want ik heb het gevoel dat dit alles pas het begin is.

Mathilde Westerhof - 25-01-2016 10:47

Het water smaakt heerlijk. Mijn dochter is heel prettig in het water geboren!

Erika Stulp - 10-11-2015 10:14

Met veel plezier drink ik mijn eigen bronwater, al jaren. Hoef geen plastic flesjes, gewoon heerlijk water.
Ik zou zeggen: ga allemaal naar Jay en laat de vitaliser installeren!

tamara rietveld - 23-10-2015 15:08

douchen is een feestje!!!! De energie spat van het water af, huid is zachter, haar is weer als nieuw en wij ook!!!!!
Bedankt voor alles xxx

Christian Neuteboom - 22-06-2015 14:20

Beste aankoop ooit !
Werkelijk het is een genot, douchen, wassen, drinken, de vogels en de hond genieten en stralen ! Hun vacht glimt, ook die van de hond ondanks zijn 11,5 jaar.
Krijgt voer van Yarrah en drinkt dagelijks vitaal water wat hem vitaal houdt, mensen denken allemaal dat het een jonkie is van 2 jaar.

De vogels zit heel graag in de spoelbak met een rustig straaltje water, te wassen en te poetsen.
Iedereen die op visite komt kijkt uit naar het water en sommige nemen een fles mee om te vullen voor de terug weg, haha.

Echt, wat zijn wij dankbaar !

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water